Več pogledov

Maxlife

MAXLIFE 3D Pisalo MXPP-100 Pink

Maxlife
29.99 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

29,99 €
Quick overview:

3D Pisalo Maxlife MXPP-100 Pink je odličen pripomoček za ustvarjanje za otroke od 5. leta dalje!


Če iščeš nove kreativne ideje za ustvarjanje z otroki, je vse kar moraš storiti, da izbereš 3D pisalo za otroke Maxlife MXPP-100 Pink. Z njim so zagotovljene ure in ure ustvarjalne zabave za otroke in odrasle. S pomočjo imenitnega pisala za tridemnzionalno risanje in ščepcem domišljije bodo zrastle neverjetne umetniške kreacije. Vse kar moraš storiti je, da izbereš filament za 3D pisalo v barvi, ki jo želiš, ga vstaviš v risalno napravo in pritisneš na gumb. Z lahkoto boš ustvarjal-a pisane oblike, figurice, stavbe in vse kar si zaželiš. Filamentna vrvica se hitro strdi in se oblikuje v trdo površino.

Za darilo in kreativen razvoj punčke od 5. leta dalje izberi Maxlife MXPP-100 Pink.

Šifra izdelka: 90-1050P
EAN: 5900495992642

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otrok med ustvarjanjem s 3D pisalom Maxlife MXPB-100 Pink razvija svoje skrite talente in ustvarjalnost. Dobi občutek za geometrijo, like, telesa, površino in globino. Razvija ročne spretnosti, fino motoriko in usklajuje koordinacijo oko-roka. 

Podrobnosti:

  • MXPP-100 uporablja filamente vrvice iz ABS in PLA materialov s premerom 1,75 mm.
  • Pisalo se napaja preko kabla z DC priključkom in USB nastavkom. To omogoča, da ga povežeš z običajnim stenskim polnilnikom.
  • 3D pisalo MXPP-100 ima tudi zaslon, ki prikazuje kako se naprava segreva in kdaj je pripravljena za uporabo.
  • Komplet vsebuje 3D pisalo, napajalni kabel, 10 x filament za 3d pisalo dolžine 5m, knjigo z vzorci, zaščito za prste in navodila za uporabo.
  • Dizajn in barva MXPP-100 Pink.
  • Primerno za otroke starejše od petih let.

Ali veš kaj je 3D risanje? To je izdelava tridimenzionalnega predmeta s pomočjo posebnega pisala na super preprost način. Je zabavna umetnost za otroke od 5. leta dalje. Tridimenzionalno risanje je odličen način za razvoj otroške ustvarjalnosti in kreativnosti. Mali umetniki bodo z uporabo ogrete filamentne vrvice pisala z lahkoto tridimenzionalno 'risali'. Ustvarjanje elegantnih 3D umetnin imaš s takšnim pisalom na kreativnem pladnju pred seboj. Lahko se lotiš celo ustvarjanja novih igrač. Odlična so tudi za okrasitev obstoječih predmetov.

Dobro je vedeti:

Kako uporabljati 3D pisala za otroke? To so elektronske igrače za male in velike otroke, ki delujejo podobno kot lepilna pištola. S pritiskom na gumb sprožiš filamentno vrvico, da priteče iz pisala. Ta se na zraku hitro hladi in postane trdna. Eden od načinov umetniškega ustvarjanja je prosto 'risanje' 3D modela ali objekta. Druga možnost je dodajanje dekoracije obstoječemu predmetu. Tretja možnost je, da tridimenzionalno narišeš nekaj ploščatih modelov - oblik, ki jih združiš in ustvariš svoj novi 3D objekt. 

Že poznaš takšno tridimenzionalno pisalo s katerim lahko ustvariš karkoli si zaželiš? Maxlife MXPB-100 so 3D-pisala za otroke in začetnike, ki ponujajo odlične možnosti za ustvarjanje in učenje. To čudovito pisalo Maxlife MXPB-100 bo v tvojemu otroku zbudilo novega hišnega genija. Samo vstavi enega od filamentov v napravo ... Pri ustvarjanju si lahko pomagaš s priloženo knjižico z vzorci.

Dodatne informacije

ProizvajalecMaxlife
Opozorila

Ni primerno za otroke mlajše od treh let!

Navodila

S pritiskom na gumb sprožiš filamentno vrvico, da priteče iz pisala. Ta se na zraku hitro hladi in postane trdna. Eden od načinov umetniškega ustvarjanja je prosto 'risanje' 3D modela ali objekta. Druga možnost je dodajanje dekoracije obstoječemu predmetu. Tretja možnost je, da tridimenzionalno narišeš nekaj ploščatih modelov - oblik, ki jih združiš in ustvariš svoj novi 3D objekt. V kompletu je tudi knjižica z idejami in navodili.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MAXLIFE 3D Pisalo MXPP-100 Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.