Maxlife

MAXLIFE Avto na daljinca MXRC-100 z dvema daljincema

Maxlife
64.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

64,99 €
Quick overview:

Avto na daljinca MXRC-100 za vse ljubitelje 360° driftanja, vrhunske terenske in dirkaške vožnje skozi ovinke!


Avto na daljinca MXRC-100 je zelo atraktivno oblikovano vozilo, ki se rado zapodi preko vseh terenskih ovir in zlahka premaguje vse dirkaške izzive. Črno-rdeča barva in in vrhunska gibljivost mu dajeta videz pravega predatorja, ki komaj čaka, da se spopade z vsemi tereni. Avto na daljinec Maxlife MXRC-100 je odličnega dizajna in kakovosti, zato bo prava naložba za vse ljubitelje trpežne rc igrače. 

RC avtomobilčki so prave igrače in darila za fante od 8 let dalje. Če iščeš darila za fante 10+ let ali 12 let se ustavi pri MRXC-100 avtu na daljinca. To je mali 'monster car' z velikimi zmogljivostmi. Ta avtomobilček na daljinsko vodenje je prav neverjeten s svojimi zmogljivostmi! Je idealna izbira igrače za mlade dirkače, ki želijo dirkaško sosesko in konkurenco pustiti v prahu za seboj.

Terenski avto na daljinca Maxlife MXRC-100 spada med priljubljene rc igrače in vrhunska darila za fante 8, 10 in 12 let.

Šifra izdelka: 90-1060
EAN: 5907457703353

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Radijsko vodena vozila Maxlife so vrhunsko zasnovane elektronske in robotske igrače, ki pritegnejo pozornost vsakogar. Atraktiven dizajn in uporabnost jih dela za eye-catcher kjerkoli si. Avto na daljinec Maxlife MXRC-100 je speciano vozilo za vožnjo in vrtenje v vseh smereh in 360 stopinjsko driftanje. Upravljaš ga s posebnim zapestnim daljincem, ki omogoča krmiljenje s kretnjami roke. Pravilno izvajanje nagibanja roke in določenih gibov so veščine s katerimi boš premikal avtomobilček tako kot želiš. V kompletu elektronske igrače je tudi klasičen daljinski upravljalnik. Poseben dodatek pa je v avtomobičku vgrajen senzor gibanja. Ta ti omogoča upravljanje vozila brez uporabe krmilnikov. Upravljaš ga zgolj z uporabo roke, ki jo premikaš nad vozilom.

Dobro je vedeti:

Zaradi premišljenega dizajna, po višini nastavljivega podvozja in superiornih tekalnih površin koles, ima ta terenski avto na daljinca odličen oprijem. Zlahka se premika po vseh zahtevnejših površinah. Voziš ga naprej, nazaj in na stran levo in desno. Premika se v vse smeri kot pajek! Če greš na terensko dirko, preprosto preklopi na terenski način in uživaj v atraktivnih teresnkih povigih. Avto je izdelan iz trpežnega in močnega materiala zato si lahko brez skrbi z njim na vsakem terenu.

Tehnične podrobnosti:

RC razdalja upravljanja vozila ima domet do 40 metrov. Maksimalni čas vožnje je do 40 minut. Maksimalna hitrost je do 15 km/h. 4-kolesni pogon rc igrače poganja vozilo v vse smeri. Ker se sprednja in zadnja kolesa zavrtijo v nasprotne smeri, avto lahko drsi tudi bočno, na levo ali desno stran. Dimenzije avtomobila 28 x 18,5 x 9 cm. Čas polnjenja baterije je do 120 minut. Vgrajen je senzor gibanja. Komplet vsebuje Avto, zapestni daljinski upravljalnik, klasičen daljinski upravljalnik, USB kabel za polnjenje baterij 2x Li-lon 3,7V -1x RC2023 3V.

  • Avto je izdelan iz trpežnega in močnega materiala.
  • Nadzor na več načinov - Avtomobil MXRC-100 RC je vozilo, ki ga je mogoče upravljati na več načinov.
  • Komplet vsebuje klasičen daljinski upravljalnik - Joystick ter zapestni daljinec, ki reagira na premike roke.
  • Avto je mogoče upravljati tudi s kretnjami nad vozilom, saj so na MXRC-100 senzorji gibanja.
  • Avto ima terenski način, ki vam omogoča spreminjanje višine njegovega vzmetenja.
  • Neustavljivo vozilo - Štirikolesni pogon vam omogoča neverjetno manevriranje in terensko zmogljivost. Velika kolesa olajšajo premagovanje neravnin.
  • Dimenzije avtomobila 28 x 18,5 x 9 cm.
  • Čas polnjenja do 120 minut.
  • Komplet vsebuje - Avto, zapestni daljinski upravljalnik, klasičen joystick daljinski upravljalnik, USB kabel za polnjenje baterij 2x Li-lon 3,7V, 1x RC2023 3V. Uporabniški priročnik v angleškem jeziku.

Dodatne informacije

Proizvajalec Maxlife
Opozorila Ni primerno za otroke mlajše od 3 let!

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MAXLIFE Avto na daljinca MXRC-100 z dvema daljincema

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.