Več pogledov

Miniland Educational

MINILAND Dojenček igrača - Rdečelasa deklica (38 cm)

Miniland
31.96 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 39,95 €

Akcijska cena 31,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 31,96 €
Quick overview:

Ljubka rdečelaska je kakovosten in ravno prav velik dojenček igrača za igro nošenje, objemanja, preoblačenja in negovanja.


Miniland Rdečelasa deklica je podrobno izdelana dojenček igrača s telesno zgradbo pravega dojenčka deklice. Diši po vaniliji, ki spominja na vonj novorojenčka. Dojenčki igrače Miniland so nadvse priljubljene že pri manjših otrocih, ki občudujejo igro z ljubkovalnimi igračami.

V čudovito oblikovani kolekciji Miniland so različni dojenčki igrače, ki so oblečeni v spodnje perilo, to pa skriva neko posebno zanimivost. Namreč dojenčku igrači ločimo spol, kar omogoča otrokom, da se učijo o pomembnih razlikah med njimi. Dojenčka igračo je Miniland tudi dobro etnično opredelil z značilnostmi, ki so v pomoč pri učenju in prepoznavanju različnih, najbolj prepoznavnih ras našega sveta.

Z dojenčkom igračo iz zbirke Miniland dobimo tudi pomemben učni pripomoček, ki je otroku v veliko pomoč pri učenju razumevanja pravilne predstave o družini, razlik med ljudmi in osnovnih pravilih odnosov, sobivanja in spoštovanja raznolikosti. 

Pri dojenčku igrači Miniland ne boste našli nobenih gumbov ali baterij, zato so dojenčki Miniland igrače, ki počnejo to kar otrok želi od njih, da počno. Kreativna igra vlog z dojenčkom igračo spodbuja razvoj domišljije, govorne sposobnosti in je odlična za razvoj socialnih veščin otroka. S slačenjem in oblačenjem dojenčka, otrok uri spretnost prstov in uporabo rok. Večja različica dojenčka igrače Miniland meri 38 cm in ima lase.

Kakovostna izdelava in material, ki ne vsebuje ftalatov. Made in EU (Španija).

Priporočeno za IGRO, ZABAVO IN RAZVOJ otroka od 18. meseca dalje.

Šifra izdelka: 8231150
EAN: 8413082311506

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Igrače za punčke so dobile čudovito oblikovano kolekcijo Miniland. V njej boste našli različne dojenčke, ki so tudi oblečeni v spodnje perilo, to pa skriva neko posebno zanimivost. Namreč dojenčki se ločijo po spolu, kar omogoča otrokom, da se učijo o pomembnih razlikah med njimi. Lutke imajo tudi dobro opredeljene etnične značilnost, ki so v pomoč pri učenju in prepoznavanju različnih, najbolj prepoznavnih ras našega sveta.

Dojenčki igrače iz zbirke Miniland so izobraževalne lutke in predstavljajo tudi pomemben učni pripomoček. Dojenček je otroku v veliko pomoč pri učenju razumevanja pravilne predstave o družini, razlik med ljudmi in osnovnih pravilih odnosov, sobivanja in spoštovanja raznolikosti. 

Velikost 38 cm.

Dodatne informacije

ProizvajalecMiniland

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MINILAND Dojenček igrača - Rdečelasa deklica (38 cm)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.