Več pogledov

Navir

NAVIR Teleskop za otroke

Navir
16.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,95 €
Quick overview:

Priročen teleskop za otroke Navir s petimi optičnimi elementi za popoln pogled na oddaljene stvari in jasen pogled v nebo!


Otroški teleskop Explora je ravno pravi za aktivno razsikovanje oddaljenih objektov v naravi in opazovanje nočnega neba.

Priročna velikost žepnega otroškega teleskopa je kot nalašč za vsakodnevne potepe po naravi ali bližnji oklici. Teleskop igrača Navir Explora je primeren že za samostojno uporabo in igro otroka od 4. leta dalje. 

Radovednost in želja po raziskovanju otroka sta neizmerna in z žepnim otroškim teleskopom bo otrok veselo odkrival skrivnosti, ki mu jih ponuja optika odlično oblikovanega otroškega teleskopa s 15X povečavo.

Teleskopi za otroke so nujna oprema vsakega malega raziskovalca, lovca na zaklade ali učenjaka, ki si želi jasno nočno nebo z luno in zvezdicami videti malo drugače in bližje.

Kakovostni otroški teleskopi Expora Navir za najmlajše, so preprosti, priročni in varni za igro. Otroku omogočajo popolno opazovanje veliko novih odkritij in zabavne igre.

Starost 4+

Šifra izdelka: 4450113
EAN: 8006944501131

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Trpežnemu in dobro oblikovanemu otroškemu teleskopu Expolra iz ECO ABS plastike in optiko s petimi optičnimi elementi dodamo samo še malega radovedneža. Neskončna igra razburljivega raziskovanja se z žepnim teleskopom prične takoj!

Moj 1. teleskop Navir Explora je lično zapakirano v reciklirano kartonsko embalažao, ki je potiskana z vodnim črnilom. Trpežno ohišje iz ECO plastike daje otroškemu teleskopu veliko uporabnost in barve teleskopa so odlično oblikovno usklajene.

Tehnične lastnosti teleskopa: Optika 5 elementov, povečava 15X, objektiv premer 35 mm, velikost 20,5 x 5 cm (zaprt). 

Dodatne informacije

Proizvajalec Navir

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: NAVIR Teleskop za otroke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.