Več pogledov

Green Toys

GREEN TOYS Vodne igrače - Podmornica

Green Toys
17.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Odpelji Green Toys podmornico na prvo navtično potovanje in pomagaj varovati zemljo!


Eco green vodne igrače -  Moja prva Green Toys podmornica je made in USA kjer jih izdeluje prestižni Green Toys. Po vsem svetu znano podjetje izdeluje igrače izključno iz recikliranih plastenk za mleko.

Igrače za v vodo Green Toys so odlično zagotovilo za ure dobre zabave v kadi, na bazenu ali morju. Klasična kombinacija ročaja in širokega ustja podmornice je namenjena popolni igri v vodi.

Trdno plovilo najvišje kakovosti se odlikuje z vrtečim propelerjem, ravnim dnom za večjo stabilnost, ročajem in širokim ustjem. Kabino je mogoče odpreti za enostavno čiščenje. Podmornico potopi in raziskuj dno kadi ali morske plitvine. Pusti jo, da se dvigne nazaj na površino in pregleda horizont v iskanju naslednje zemlji prijazne pustolovščine.

Green Toys vodne igrače so izjemno prijetne na dotik in čudovitih barv. Podmornica je neubranljiva igrača za v vodo, katere se bo vsak otrok neskončno razsveselil!

ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE!

Moja prva podmornica Green Toys je primerna igrača za otroke od mesecev do 5. let!

Šifra izdelka: GTSUBB1032
EAN: 0816409010324

Podrobnosti

Vrhunska vodna igrača Podmornica je izdelana po najvišjih standardih. Varna, nestrupena, ne vsebuje nobenih BPA, PVC, ftalatov ali zunanjih premazov. Kot bi se igrali s plastenko za mleko. Teža 0,14 kg, velikost 27 x 14 x 12 cm.

Primerna za igro otrok od 6 mesecev do 5. leta starosti.

Dodatne informacije

ProizvajalecGreen Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GREEN TOYS Vodne igrače - Podmornica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.