Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Vodne igrače - Jadrnica

Small Foot
19.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Lesene vodne igrače? Seveda! Pozor vsi kapitani, z leseno jadrnico bodo otroci odpluli raziskovati morja sveta!


Vodne igrače Small Foot so izdelane iz lesa, odpornega na vodo kot so to prave lesene ladjice in plujejo ravno tako dobro. Zato so izjemno zabavne za male kapitane, varne za igro in nič jim ne more ovirati plovbe!

Na tone vodne zabave in kreativne igre vlog z vodnimi igračami Small Foot! Iz lesa izdelane Small Foot igrače za v vodo so trajnostne in alternativa tudi drugim kakovostnim vodnim igračam iz različnih materialov.

Za vse ljubitelje lesenih igrač so s Small Foot-om sedaj na voljo tudi kakovostne lesene igrače za v vodo. Ogromno zabave za male pomorščake z lepo oblikovanimi vodnimi igračami Small Foot je zagotovljena.

Greš v kad, na bazen ali na morje? Ne pozabi vzeti s seboj lesenega Splava. Svež veter med igračami je zapihal in leseni Katamaran je pripravljen za plovbo kjerkoli!

Odlično dekoriran lesena Jadrnica je otroku prijazno oblikovan in popolna vodna igrača, ki iskri domišljijo in je čudovit navdih za kreativno igro vlog! Velikost je ravno pravšnja za vsako torbo, ki gre na bazen ali plažo. Tudi otroci, ki še ne zaupajo vodi, bodo z vodnimi igračami Small Foot prej vzljubili za igro privlačno vodno okolje.

Šifra izdelka: 11658
EAN: 4020972116581

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kakovostno izdelane Small Foot lesene igrače za v vodo se v vodi tudi odlično počutijo. Oblikovanje je otroku prijazno in material vodnih igrač je trajnosten. Z lesenimi vodnimi igračami Small Foot se otrok lahk igra kjerkoli.

Navodilo za vzdrževanje lesene igrače za v vodoPo vsaki igri v vodi je potrebno vzeti igračo iz vode, jo temeljito posušiti in hraniti na suhem!

Dimenzije 17,5 x 8,5 x 20 cm, teža 0,182 kg, starost 2 +, material les, kovina in platno.

Dodatne informacije

ProizvajalecSmall Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Vodne igrače - Jadrnica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.