Več pogledov

QUERCETTI Žebljički Baby

Quercetti
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Quercetti Žebljički za otroke Fantacolor Baby so prave kreativne igrače za malčke od 18m+ s katerimi ti izdelujejo čudovite mozaike!


Tablica z žebljički Baby je opremljena s posebnimi pokrovčki, v katere lahko žebljičke vstavite z lahkoto vstaviš, a so obenem tesno vstavljeni. S Fantacolor Baby žebljički za otroke malček lahko samostojno izdeluje čudovite mozaike na 8 karticvah aktivnosi.

Querrcetti je pripravil vrhunsko igračo za malčke od 18. meseca dalje, ki bo v veliko veselje vsakemu malčku. Učenje z igro je zabavno in nadvse preprosto, če imaš Fantacolor Baby žebljičke! Top razvojna igrača je pravi magnet za otroške prste in mali inženir ti ponosno pokaže in razkaže kako ta super kul mehanična zadeva deluje. Kaj sestaviti z žebljički? Konstrukcijski set in igra žebljički Fantacolor Baby omogočata otroku učenje osnovnih motoričnih veščin in prvo kreativnosestavljanje. Sestavljaj po predloženih karticah aktivnosti in se neizmerno zabavaj! Zdržljiva in popolnoma varna igrača bo poskrbela za veliko ur sestavljanja, igre in razvoja.

Fantacolor Baby je izdelan iz mehke, pralne plastike, je zdržljiv in popolnoma varen za igro. Prijetno zaobljene površine vseh robov dajejo prstom odlično igralno izkušnjo in privlačnost za igro.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 18. meseca dalje (do 4. leta).

Šifra izdelka: 8007905044001
EAN: 8007905044001

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

FantaColor Baby - Ustvarjaj čudovite mozaike z žebljički v 3 različnih barvah in 3 različnih oblikah. Prozorna plošča ima luknje, kamor se vstavljajo barvni žebljički. Ti so  zelo enostavni za namestitev, vendar ostanejo popolnoma na svojem mestu. Kartice s slikami, ki jih je treba reproducirati, so nameščene na hrbtni strani, kar spodbuja vizualno zaznavanje malčka. Stranska površina igralne plošče je oblikovana v ročaj, kar omogoča enostavno prenašanje, hkrati pa je videti izvirno in elegantno.

Kaj je znotraj igrače?

1 x Prozorna igralna plošča.
+ 24 velikih žebljičkov (ø 46 mm) v 3 oblikah in 3 barvah.
+ 8 kartic aktivnosti
+ Veliko razvojne igre za spretne prste, koordinacijo oko-roka in sploh velik kognitivni razvoj malčka 18m+

Dodatne informacije

Proizvajalec Quercetti

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: QUERCETTI Žebljički Baby

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.