Več pogledov

Quut

QUUT Igrače za kopanje Obalna straža

Quut
19.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,95 €
Quick overview:

Quut igrače za kopanje in Obalna straža v domači kadi!


Vodne igrače Quut poskrbijo za veliko zabavo z obalno stražo v kopalnici. Vsedi se v banjo in glej, da obalna straža poskrbi za vse dogodivščine v kopeli. Uporabi nekaj domišljije, prave kopalne igrače in že imaš najboljšo igro v vodi. S Quut igračami za kopanje je vse mogoče. Zabavne puzzle iz mehke pene ljubijo vodo in spretne prstke otrok. To so imentine vodne igrače že za dojenčke od 10. meseca dalje. Zlahka se kombinirajo z dugimi Quut vodnimi seti in tako dobiš še večje vodno igrišče.


Zabavne igrače za v banjo Quut so odlične z razvoj fine motorike in kreativnosti malčka.


Privošči si za plažo veliko vodno zabavo in sestavlja Puzzle Obalna straža kar v banji ali tuš kabini. Top zanimive in nenavadne vodne igrače Quut so prave za ure kreativne igre v kopalnici. Mehka pena igrače za v banjo puzzle se rada prilepi na banjo ali steno steno tuš kabine. Quutopia je pravi raj za otroke do 6. leta starosti, ki radi ustvarjajo, razvijajo domišljijo in se kreativno igrajo tudi v vodi. Sestavljanje različnih kreacij na mokrih površinah je odlično za zabaven razvoj fine motorike najmlajših.


Quut igrače za vodo se obnesejo tudi kot igrače za bazen.


Zabavne igrače za kopanje Quut puzzle ne absorbirajo vode, se lepo obrišejo in preprosto posušijo. Kakovostna kopalne grače ne poznajo plesni. Sestavljaj svoje najljubše vodne puzzle in ugotavljaj kako se ujemajo oblike in barve. Uživaj med čofotom v topli kopeli razvijaj ročne spretnosti domišljijo in krearivnost. Sestavljaj in ugotovavljaj koga vse lahko rešiš s svojo najljubšo reševalno ladjico. Ko kopalnica postane velika kot vesolje.

Zabavno igranje za razvoj in znanje že od 10. meseca dalje! Quut vodne puzzle za razvoj veščine uporabe rok, domišljije in kreativnosti dojenčka, malčka in otroka do 6. leta starosti.

Šifra izdelka: 5425031172109
EAN: 5425031172109

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Napredne in pametno oblikovane kopalniške igrače QUUT so ljubke, preproste za vzdrževanje in ne poznajo plesni. Zdrava in koristna igra za razvoj otroka s QUUT  igračami v vseh pogledih omogoča brezskrbno igro že za dojenčke od 10. meseca dalje. Sestavljanje različnih kreacij iz puzzle, ki so izdelane mehke pene omogoča otroku veliko kreativne zabave in igre kjekoli je voda. Kakovostna pena je mehka in brez ftalatov, BPA in lateksa. Po vsaki uporabi  igračo preprosto spereš in jo odloži na suho mesto, da se posuši. Tako bo vedno kot nova. Po potrebi jo lahko opereš tudi z blago milnico. 

Podrobnosti igrače:

  • S kreativno vodno igračo se odpelješ na reševanje s čolnom ali obiščeš svetilnik. Gremo hitro v svoj reševalni čoln in zdrvimo na morsko gladino!

  • Z zabavnimi vodnimi igračami Quut je vse mogoče. Da bo vodno igrišče še večje jih kombiniraj še z drugimi seti. Z njimi si sestaviš svoje lastne kopalniške igrače.

  • Sestavljanje različnih kreaciji pomaga izboljšati fine motorične sposobnosti dojenčka, malčka in otroka. Spodbudi njihovo ustvarjalnost in domišljijo

  • Mehka material je popolnoma varna pena brez BPA, ftalatov in lateksa.

  • Set vsebuje 12 kosov

  • Primerna starost za igro je od 10 mesecev dalje pa kar do 6. leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Quut

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: QUUT Igrače za kopanje Obalna straža

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.