Več pogledov

Rabbit&Friends

RABBITS&FRIENDS Otroška nočna lučka Bear White

Rabbit&Friends
22.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

22,99 €
Quick overview:

Očarljiva otroška nočna lučka Bear White nežno osvetli otrokovo sobo in je silikonsko mehka na dotik.


Simpatična silikonska otroška nočka lučka čudovitega dizajna Bear White je v podobi belega medvedka, ki bo nežno razsvetlila temo in pomirjujoče vplivala na otroka tudi podnevi. Praktična in mehka nočna lučka za otroke bo staršem v pomoč, da se otrok ne bo bal zaspati. Praktična je tudi pri hranjenju dojenčkov, zamenjavi pleničke ali večerni negi in pripravah na sladko spanje, da se otrok lažje pomiri in počuti varno. Svetleča prijateljica očarljiva nočna lučka Happy Cat je super darilo za vašega otroka, saj ga bo odpeljala v svet čudovite sladke domišljije in zazibala v lahkotni spanec.

Otroške nočne lučke Rabbit&Friends so zelo prijetne na dotik, ker so izdelane iz silikona. Le-ta je obdelan, gladek in svilnat na otip kot puder. Ko se dotaknemo nočne lučke za otroke, prav čutimo nežno teksturo, ki se razlikuje od plastičnih lučk. Ko bo otrok pritisnil nanjo ali jo stisnil, se bo hitro vrnila v začetno obliko. Brez skrbi, otroške nočne lučke otrok ne bo poškodoval.

Prijetna, pomirjujoča svetloba
bo pozitivno učinkovala na vse starosti otrok. Je varna in mehka in se nikoli ne pregreje pri uporabi, zato je varna tudi pri dojenčkih.

Kvaliteten in mehak material je primeren za nežno dojenčkovo kožo. Silikon je certificiran, varen in brez BPA.

Zelo enostavna je za uporabo
, saj jo vklopite s preprostim dotikom. Prav tako z dotikom spremenite barvo svetlobe v svoj čarobni barvni odtenek.

Polni se preko priloženega USB kabla
. Baterija, ki jo ima prikupna lučka vgrajeno, omogoča, da jo uporabljate tudi tam, kjer ni priklopa na elektriko.
S toplo belo svetlobo sveti približno 15 ur, z drugimi barvami pa 12 ur.

Prikupno in lepo lučko mucko lahko preprosto obrišite z vlažno krpo.
Vsaka otroška nočna lučka Rabbit&Friends je skrbno zavita v pergamentni papir z unikatnim logotipom proizvajalca in zapakirana v kartonsko škatlo. Simpatična svetilka čudovito dopolnjuje prostor namenjen otroku in ga naredi še bolj prijetnega. Čudovito in super praktično darilo za otroke in starše.

Šifra izdelka: 5907222123935
EAN: 5907222123935

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Rabbit&Friends je inovativna blagovna znamka z izjemnim čutom za potrebe otrok in staršev. Čudovite in praktične otroške nočne lučke so nastale zaradi potreb ene od solastnic, mamice dveh majhnih otrok.

Prikupne, na otip mehke, silikonske otroške nočne svetilke delujejo pomirjujoče na otroke in jim pomagajo zaspati. Tema je včasih neprijetna, ampak zabavna lučka za otroško sobo Bear White poskrbi, da nikakor ne bo več. Čarobna mucka nežno osvetli prostor, prinese sprostitev in občutek varnosti. Staršem so svetilke v pomoč, prav tako pri večernem varstvu najmlajših dojenčkov, pri hranjenju ali menjavanju plenic, podnevi ali ponoči. Bela ali barvna svetloba ni bleščeča, a je dovolj močna, da nežno, čarobno osvetli vaš, otrokov prostor. Preprosto se polni s pomočjo USB kabla, sveti približno 15 ur. Zelo enostavna za uporabo in čudovitega dizajna v obliki prikupne mucke ali drugih živali. Imenitno darilo, ki ga namenite tistim, ki jih imate najraje.

Velikost: pribl. 12 x 15 cm

Otroci mlajši od šest let lahko izdelek uporabljajo samo pod nadzorom odrasle osebe. Otroška lučka kot takšna ni igrača.

Dodatne informacije

Proizvajalec Rabbit&Friends

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: RABBITS&FRIENDS Otroška nočna lučka Bear White

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.