Več pogledov

Ravensburger

RAVENSBURGER 3D Puzzle Superga Grafiti (108 kos)

Ravensburger
27.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

27,99 €
Quick overview:

Sestavljaj 3D puzzle sestavljanke Kultne 'superge' in si izdelaj super dekorativni dodatek za otroško sobo!


Osupljivo lepo oblikovan Conversov kultni copat je organizator za pisala in pravi dekorativni biserček vsake otroške sobe. Kreativne puzzle iz nove 3D kolekcije Ravensburger so priljubljene sestavljanke za otroke  9 let in več, ki bodo iz 216 močnih kosov sestavljanke izdelale to čudovito škatlico.

Sestavi 3D puzzle in ustvari očarljiv dekorativni pridih otroške sobe! Praktičen lonček za pisala je idealen za namizno shranjevanje pisal in drugih šolskih ali ustvarjalnih potrebščin, ki jih potrebujemo za vsakodnevno igro in delo. Pisala, barvice, škarje in drugi predmeti bodo našli priročen prostor v čudovitem lončku za vsakodnevne predmete in sprotno uporabo - zelo priročno!

Sestavljanka Superga grafiti se sestavi iz edinstvenih delov puzzle, ki skupaj tvorijo močno in zdržljivo konstrukcijo škatle za nakit. Puzzle so oštevilčene in vsak kos ima ustrezno številko na hrbtni strani, ki omogoča sestavljanje po številih ali prosto po izgledu oblike. Seveda brez uporabe lepila!

Superga je model sestavljanke, ki je primeren za samostojno sestavljanje otroka od 9. leta dalje, lahko pa se pridružijo tudi drugi družinski člani. Sestavljen lonček meri 21,3 x 8,7 x 13,4 cm.

Puzzle 3D Superga grafiti se izkažejo kot  top ustvarjalne igrače in darila za fante in punčke od 9. leta dalje.

Šifra izdelka: 4005556125357
EAN: 4005556125357

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Sestavljanka Ravensburger 3D puzzle Superga grafiti je novo odkritje zabavnega sestavljanja v treh dimenzijah. Odličen ustvarjalni set za otroke od 9. leta dalje bo zagotovo lepo spreje med fanti in deklicami. Te inovativno sestavljanko iz katere se sestavi čudovito dekoriran organizator za pisala, je trden in uporaben lonček za pisala, ki ga bo vsakdo vesel. Zahvaljujoč Easy Click tehnologiji sestavljanke, se puzzle sestavijo natančno, trdno in brez lepila. Kompakten lonček za pisala je zelo primeren za shranjevanje šolskih in ustvarjalnih potrebščin.

'Happy puzzling in 3D' in super ustvarjanje za otroke od 9. leta dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Ravensburger

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: RAVENSBURGER 3D Puzzle Superga Grafiti (108 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.