Več pogledov

Ravensburger

RAVENSBURGER Puzzle Domače živali 2x12d

Ravensburger
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Vedno priljubljene domače živali so atraktiven motiv Ravensburger Puzzle sestavljanke!


Le kdo ne želi sestaviti tako zanimive sestavljanke? Zanimive domače živali Ravensburger Puzzle z motivom s kmetije so vedno atraktivne za malega otroka. Dva izziva za dvojno zabavo bosta poskrbela za spretne prste fantkov in deklic od 3. leta dalje. Le kdo vse je na sestavljeni sliki ljubkega prizora s kmetije? Živahne barve in slikoviti motivi priljjubljeneg kužka, krave, pujsa, konjiča in drugih so neubranljivo privlačni. Izbrani motivi in visoka kakvost za najvišjo igralno vrednost! Sestavljanje sestavljanke je igra kjer en uspeh sledi drugemu!


Zabaven motiv sestavljanke in izziv primeren starosti!


Med sestavljanjem sestavljanke z zabavno temo in pravilno izbranim izzivom težavnosti, otrok razvija in krepi percepcijo ali zaznavanje, kratkoročni spomin in seveda tudi logično razmišljanje. Ker so puzzle oblikovane na način, da zahtevajo natančen prijem je to super za razvoj fine motorike in ker se rade tesno staknejo je potrebno imeti tudi razvito koordinacijo oko-roka. No, zato pa so to tudi priljubljene igrače za vse starosti otrok in za vse čase.


Zabavno sestavljanje za otroke od 3. leta dalje + vse druge, ki imajo radi izzive sestavljanja puzzle.

Šifra izdelka: 4005556075904
EAN: 4005556075904

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Priljubljena sestavljanka s prebivalci kmetije, ki se sestavlja na kar 2 sestavljankah s po 12 kosi!

Očarljiva sestavljanka za otroke s priljubljenimi liki domačih živali je idealna za otroke od 3. leta dalje in vse druge, ki imajo radi izziv sestavljanja puzzle.

Sestavljanka Ravensburger Domače živali bo med sestavljanjem otroku prikazala kaj počnejo najboljši prijatelji na kmetiji. Dve sestavljake, ki se sestavita vsaka iz 12 kosov puzzle so odličen izziv za vse ljubitelje sestavljank in reševanja zabavnih izzivov, ki ga sestavljanje ponuja. Družbica simpatičnih živali prinaša tudi poučno zgodbico o prijateljstvu, o tem kaj živali jedo, kje živijo in kakšne so videti. Sestavljaj zabavno sestavljanko, ki vsebuje 2 sestavljanke v eni škatli. Vsaka sestavljanka za otroke je razrezana na 2 x12 kosov puzzle, ki jih rad sestavljaš znova in znova.

Sestavljanke Ravensburger so najbolje prodajana znamka puzzle na svetu!

Z več kot milijardo prodanih Ravensburg puzzle je ta priznana blagovna znamka že dolgo najbolj znana in cenjena med malimi in veliki ljubitelji sestavljank. 100 letna tradicija sestavljanke Ravensbuger in njena priljubljenosti pri otrocih in starših sta neponovljivi.

Podrobnosti igrače:

  • Anti-glare površina proti bleščanju.
  • Ekskluzivno razvit debel in trden karton.
  • Natančno izrezani kosi za popolno ujemanje sestavljanke.
  • Idealna velikost kosov za otroke od 3. leta dalje.
  • 24 kosov za sestavljanje - 2 x 12.
  • Velikost sestavljanke 26 x 18 cm.

Igra s sestavljankami je zabavna aktivnost, ki je primerna za vse starosti. Sestavljamo lahko sami ali v družbi. Odlična igrača za darilo, ki se izkaže ob vsaki priložnosti. Igraj se s sestavljanko Ravensburger ali jo podari.

Dodatne informacije

Proizvajalec Ravensburger

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: RAVENSBURGER Puzzle Domače živali 2x12d

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.