Več pogledov

Ravensburger

RAVENSBURGER Puzzle Tačke na Patrulji 3x49d

Ravensburger
11.3 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,30 €
Quick overview:

Ravensburger puzzle Tačke na patrulji 3x49 so sestavljanke, ki razveselijo otroka od 5. leta dalje!


Potovanje v svet zabavnega sestavljanja se prične. Vse je ujeto v odličnem kadru sestavljanke iz priljubljenega otroške risanke Paw Patrol. Junaki risanke navdušijo otroka, ki se z veseljem loti izziva sestavljanje ljubkih puzzle. Nagrada seveda sledi v podobi sestavljenih pogumnh kužkov v zabavni akciji. Ravensburger je vedno na sledi pravim motivom, ki dajejo otroku najboljšo vzpodbudo za sestavljenje kosov sestavljanke. 3 motivi po 49 puzzle.


Otroke že 100 let navdušujejo puzzle Ravensburger!


Igriv in zabaven način učenja s sestavljanjem koščkov sestavljanke imajo otroci radi. Izziv je zanimiv, če je rezultat tisto kar želijo videti na sestavljanki in Paw Patrol motiv je kot nalašč za vsakega otroka od 5. leta dalje. Težko se je upreti tako atraktivni sestavljanki kot so Tačke na patrulj 3x49d.


Zabaven motiv puzzle sestavljanke v okvirju in s konturami na podlagi za lažje sestavljanje.


Sestavljanka mora imeti pravo težavnostno stopnjo za določeno obdobje starosti otroka, da doseže svoj pravi namen. To je pa seveda predvsem zabavna igra katere posledica je razvoj veščin otroka. Med sestavljanjem sestavljanke s pravilno izbrano temo, otrok razvija in krepi percepcijo ali zaznavanje, kratkoročni spomin in seveda tudi logično razmišljanje. Ker so puzzle oblikovane na način, da zahtevajo natančen prijem je to super za razvoj fine motorike in ker se rade tesno staknejo je potrebno imeti tudi razvito koordinacijo oko-roka. No, zato pa so to tudi priljubljene igrače za vse starosti otrok in za vse čase.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 5. leta dalje.

Šifra izdelka: 4005556050482
EAN: 4005556050482

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Sestavljanke Ravensburger so najbolje prodajana znamka puzzle na svetu!

Z več kot milijardo prodanih Ravensburg puzzle je ta priznana blagovna znamka že dolgo najbolj znana in cenjena med malimi in veliki ljubitelji sestavljank. 100 letna tradicija sestavljanke Ravensbuger in njena priljubljenosti pri otrocih in starših sta neponovljivi.

ZGODBA SESTAVLJANKE:

Desetletni fantek Riki  vodi skupino šestih junaških kužkov, ki so vedno pripravljeni vsem priskočiti na pomoč. Bron, Marshall, Rocky, Robi, Zuma in Sky so pogumni kužki, ki varujejo prebivalce svojega mesta. Kužki so dobro opremljeni in s skupnimi močmi priskočijo na pomoč vsakomur, ki jo potrebuje. Nobena naloga ni za male junake pretežka in nihče od njih ni za njo premali! Velikost je v srcu!

Podrobnosti igrače:

  • Anti-glare površina proti bleščanju.
  • Ekskluzivno razvit debel in trden karton.
  • Natančno izrezani kosi za popolno ujemanje sestavljanke.
  • Idealna velikost kosov za otroke od 5. leta dalje.
  • 3 sestavljanke -  3x49 kosov za sestavljanje.
  • Okvir in podlaga sestavljanke s konturirano podlago.
  • Super priljubljeni junakinji dajeta punčkam veliko spodbudo za sestavljanje
  • Velikost sestavljanke 18 x 18 cm. 3 sestavljanke.

Igra s sestavljankami je zabavna aktivnost, ki je primerna za vse starosti. Sestavljamo lahko sami ali v družbi. Odlična igrača za darilo, ki se izkaže ob vsaki priložnosti. Igraj se s sestavljanko Ravensburger ali jo podari.

Dodatne informacije

Proizvajalec Ravensburger

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: RAVENSBURGER Puzzle Tačke na Patrulji 3x49d

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.