Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Sestavljanka Obleči medvedka

Bigjigs Toys
6.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

6,99 €
Quick overview:

Lesena sestavljanka obleci me s prikupnim medvedkom.


Kako se danes medvedek počuti? Izberi medvedkov obrazek in mu dodaj še oblačila, ki mu bodo najbolje pristajala za danšnjo priložnost.

Na voljo je veliko različnih stilov in gospod Medvedek bo zagotovo zadovoljen. V kakovostni leseni  škatlici sestavljanke poišči in sestavi modno kombinacijo za danes.

Lepo oblikovana klasična lesena igrača sestavljanka Obleči medvedka se vedno izkaže kot darilo. Priročna je tudi za na pot in otrok se lahko igra z njo kjerkoli in kadarkoli.

Šifra izdelka: BJ765
EAN: 0691621087657

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IZDELKA:

Vedno priljubljene lesene sestavljanke so stalnica otroške igre. Bigjigs je izdelal kakovostno leseno sestavljanko obleci me v klasičnem oblikovalskem stilu. Prikupen medvedek je ravno takšen kot je bil nekoč. Le oblačilca so se morda malo spremenila. Otroci ga obožujejo.

LASTNOSTI + PREDNOSTI:

Leseni set obleci me vsebuje različne svetle in živahno obarvane lesene kose (18) sestavljanke z oblekami in različnimi medvedjimi obrazi in izrazi. Po končani igri sestavljanja, lahko lesene kose sestavljanke varno shranite v lično leseno škatlico. Z igro otrok razvija primerjalne sposobnosti, fino motorikokrepi besedišče in socialne veščine. Igrača je narejena iz visoko kakovostnih in varnih materialov. V skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi.

- Komplet vsebuje 18 različnih delov.
- Teža (kg) 0,27.
- Velikost Dolžina (cm) 4,5 Širina (cm) 13 Višina (cm) 14.

Primerno za igro, učenje in razvoj otroka od 36 mesecev dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Sestavljanka Obleči medvedka

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.