Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Aktivnostna kocka iz lesa Oblike

Small Foot
24.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Harmonično oblikovana aktivnostna kocka Oblike je super zabavna igrača za najmlajše. Ja kam pa dam kateri lik?


Moderno oblikovana aktivnostna kocka je iz robustnega lesa in obarvana s privlačno barvno kombinacijo. Eegantno bele barve se prepletajo s svetlečo mavrico in dobro vidnimi površinami elementov iz masivnega lesa.

Lesena aktivnostna kocka Small Foot ima odlične igralne lastnosti. Top lesene razvojne igrače Small Foot za najmlajše vsakogar prepričajo!13 različno oblikovanih, različno obarvanih kosov lesenih likov predstavlja za otroka ključno razvojno igračo. Med igro se otrok uči prepoznavati oblike, barve in vadi fino motoriko. Poleg klasičnih geometrijskih likov so na voljo tudi posebni liki kot so hiše, oblaki in zvezde.

Zabavni leseni liki lesene kocke Small Foot Oblike so ravno prav veliki in tako privlačno pobarvani tako, da jih malček rad zagrabi v roko.  Veselo klopotanje likov lesene igrače je zvok, ki ga sliši malček, ko mu uspe ugotoviti kam kateri potisniti. Snemljiva zgornja plošča se lahko tudi zaskoči, da ostane na svojem mestu.

Za enoletnega malčka so lesene kocke za sestavljanje oziroma natančneje vstavljanje in sortiranje likov prav posebna lesena igrača. Prinesla mu bo prinesla veliko zabavnih uric igre in razvoja seveda.

Izzivalna lesena igrača ima tudi svoje muhe in ti zna celo ponagajati. Včasih so si oblike preveč podobne in so lahko lahko precej muhaste Če želiš napolniti leseno kocko boš moral natančno ugotoviti kam gre kateri lik. Preprosto? Pa poskusimo.

Lesene kocke za pravilno sestavljanje likov rade poskrbijo za motorične aktivnosti z zabavnim učnim učinkom. Za dolgo trajajočo zabavo je poskrbljeno in mavrica v moderno živih barvah je zelo v trendu zato poskrbite, da bo kocka hitro našla mesto na vaši polici z igračami za malčka.

Zabavno igranje za razvoj in znanje malčka od 12. meseca dalje!   

Šifra izdelka: 11777
EAN: 4020972117779

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti


LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesene aktivnostne kocke za igro vstavljanja in sortiranja so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna obliko, barvo in sliko. Igra z vstavljanko razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije.

Na aktivnostnih kockah Small Foot so slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Izdelane so iz visoko kakovostnih materialov v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Kosi likov so idealne velikosti, debeline in oblike za enostaven prijem in igro z njimi.

Vstavljanka na leseni aktivnostni kocki Liki je odličen primer klasike med lesenimi vstavljankami in je popolna lesena igrača za igro, učenje in razvoj otroka od 12. meseca dalje.

Dimenzije: 15 x 15 x 15 cm, teža 0.955 kg, 12 kosov od tega 10 kock. Material: les, tekstil.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Aktivnostna kocka iz lesa Oblike

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.