Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Didaktična igrača - Hiša Ključavnic

Small Foot
54.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

54,99 €
Quick overview:

Didaktična igrača - Hiška Small Foot je zgrajena po najvišjih standardih! Za najboljšo vadbo fine motorike vsak dan! 


Odlično zgrajena lesena Didaktična igrača - Hiška Ključavnice, je trdna in prenese velike obremenitve! Predvsem pa ima veliko pravih ključavnic, zapahov, ročic, tečajev in verigo za vrata. Ko Didaktično igračo Hiško Ključavnice enkrat zapreš in zakleneš, nič več ne pride noter in nič več ven. Trdna in varna didaktična hiška!

Si kdaj doživel, da se ti je otrok zaklenil sam doma, ti pa nimaš ključa. Otrok ne zna odkleniti, ti ne moreš vstopiti, napetost narašča! Kaj storiti? Najbolje, da se to ne zgodi. Pravočasen razvoj otroka ima svoj namen in Didaktična igrača Hiška Ključavnice mu odlično služi!

Ključavnice so ena od tistih znamenitih stvari, ki otroka nenavadno privlačijo. Zato je dobro, da mu jih omogočimo za igro. Hiška Ključavnice Small Foot je ah, oh in sploh fantastična igrača, s katero bo otrok zaklepal, odklepal, vlekel zapahe, natikal verigo in še bolj zaklepal in odklepal in .. Saj veste - rožljanju s ključki ne bo konca in prav je tako!

Didaktična Small Foot Hiška ključavnice je igrača, ki jo otok mora imeti. Spretni prsti, logika, vztrajnost in osredotočenost so lastnosti, ki jih pač moraš imeti dobro razvite, če želiš sploh karkoli znati dobro početi v življenju. Sploh, če si na svojem bleščeče začetku je to še pomembneje. Saj veš - Vaja dela mojstra!

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

3+

Šifra izdelka: 4432
EAN: 4020972044327

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Hiša Ključevnic Small Foot Didaktična igrača izdelana po najvišjih standardih!

Velika in kakovostna hiška s sključavnicami je enostavna za prenašanje. Omogoča vsakodnevno urjenje fino motoričnih sposobnosti otroka kjerkoli ste. Kakovostna lesena igrača nudi odlično izkušnjo učenja zaklepanja, odklepanja in je varna igrača. Med igro ni nevarnosti, da bi se otrok zašpilil s tresko ali uščipnil. Trdna izdelava ne dopušča možnosti poškodbe in prenaša večje obremenitve normalne uporabe.

Velikost 15 x 15 x 28 cm.Teža: 1,45 kg. Ni primerno za otroke mlajše od 3. leta starosti.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Didaktična igrača - Hiša Ključavnic

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.