Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Tap Tap Igra s kladivom

Small Foot
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Woohoo! Otroško orodje za kreativno delavnico - Small Foot igra s kladivom.


Lesena igrača igra s kladivom Small Foot je kreativni komplet za ustvarjalno igro. 126 zanimivo oblikovanih in živahno obarvanih lesenih kosov za sestavljanje, 100 žebljičkov, plošča iz plute in dva otroška lesena kladiva! 

Z Igro s kladivom s kladivom, ustvarjalna otroška delavnica takoj postane priljubljen kotiček, kjer začno nastajati vedno novi in novi veseli robotki, rakete, vlakci in mnogo drugih zabavnih kreacij.

Ustvarjalno zabijanje žebljičkov v Igri s kladivom Small Foot - zabijaj in sestavljaj skupaj domiselno oblikovane lesene dele, iz katerih sestavljaš poljubne kreacije na prožni plošči iz plute. To je - prava kreativna zabava!

Vzami leseno kladivo iz škatle Igre s kladivom in prični takoj. Ustvarjanlnost otroka nima meja in žebljiček je potrebno znati zabiti. Priloženih je tudi šest aktivnostnih kartic za začetek, zato lahko kar začneš.

Zabijaj in ustvarjaj, razvijaj veščine in domišljijo!

Zabavno igranje za razvoj in znanje!

Šifra izdelka: 3944
EAN: 4020972039446

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Small Foot Lesena igrača Igra s kladivom je predvsem, otroku zelo privlačna, prijetna za igro in zelo vzpodbudno deluje na razvoj veščin in domišljije. Še vedno smo vsi najbolj zaovoljni, ko ustvarimo nekaj lepega z lastnimi rokami. Tako tudi otrok! 

Razvojni učinki igre s kladivom:

  • Razvoj fine motorike
  • Razvoj veščine uporabe rok
  • Koordinacija oko-roka
  • Razvoj domišljije
  • Razvoj vidno prostorske intelegence in zmožnosti načrtovanja

Velikost 30 x 21 x 1 cm. Igralni komplet vsebuje matično ploščo iz plute, 2 lesena kladiva velikosti 6 x 2 x16 cm, 126 lesenih kosov sestavljanke, 100 žebljičev. Skupno 229 delov. Teža 0,51 kg.

Priporočena starost je od 6. leta dalje. Small Foot Lesene igrače s kladivom so odlične kot igrače za fantke in igrače za deklice.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Tap Tap Igra s kladivom

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.