Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Leseni kamni

Small Foot
16.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

16,99 €
Quick overview:

Leseni Kamni Small Foot pastelnih barv so idealni za sestavljanje, sortiranje in štetje!


18 imenitno oblikovanih lesenih kock Small Foot te navduši. Ravnotežnostni leseni kamni so kot nalašč za igro sestavljanja, ravnotežja, sortiranja in štetja. Lesena igrača je izdelana iz lesa visoke kakovosti in obarvana v svetlih in modernih barvah pastela. Oblike kamnov različnih velikosti so prilagojene za različne zahtevnosti zabave pri zlaganju lesenih kamnov. Noben kamen ni podoben drugemu in dva si nista enaka! Kamni so izdelani po navdihu pedagogike Montessori in 18 ravnotežnostnih kock v podobi lesenih kamnov je različnih velikosti. Kamni imajo različno zaobljene vogale in različno oblikovane ploskve spodbujajo med zlaganjem razvoj fino motoričnih sposobnosti in koncentracije.


Priljubljene monterssori igrače Leseni kamni Small Foot so pravi za ure in ure dolge kreativne igre in zabave.


Seveda je tudi otrok vsakodnevno izpostavljen stresu zato mora imeti igrače, ki ga sproščajo. Ko otrok zlaga in sestavlja ravnotežnostne lesene kocke-kamne, so vse njegove misli osredotočene na igro.Tako, da stres vsakdanjega življenja med igranjem z imenitno leseno igračo kar izgine! Kamni se lahko se uporabljajo za zlaganje, uravnoteženje, štetje, razvrščanje, meditacijo in aranžiranje in okraševanje prostora. Sestavljaj uravnotežene konstrukcije lesenih kamnov Small Foot in sproščaj in zabavaj z njimi vsak dan!


Kreativne lesene igrače Smal Foot poskrbijo za kreativne misli in lepši dan vsak dan!


Zaradi edinstvene oblike vsakega lesenega kamna je vsako njihovo zlaganje edinstven izziv. Potrebna je koncentracija, potrpežljivost in ustvarjalno-kreativno razmišljanje. Ves čas bo otrok spoznaval in se učil o silah gravitacije in ravnotežja. To je izjemna razvojna in izobraževalna igrača za zlaganje v obliki čudovito izdelanih lesenhn kamnov, ki s svojimi mehkimi barvami in prijetno taktilnostjo naredijo dober vtis na prste in oko. Ti ravnotežni kamni so del priljubljene kolekcije  "Safari" in naredijo odličen vtis s svojo moderno barvno shemo. So absolutno obvezna lesena igrač za vse ljubitelje odličnih lesenih igrač, sploh kreativnih!


Starodavna japonska igra, sodobni otroci in razvojne igrače Small Foot se srečajo v Leenih kamnih Balance Blocks!


18 lesenih kamnov in starodavna japonska igra zlaganja kamenčkov po nemško. Igra zlaganja kamnov je igra spretnosti in potrpljenja. Odlična je za razvoj fine motorike, strateškega razmišljanja, logike in koordinacije oko-roka. Zabavna družabna igra je primerna za vse starosti in se dobro obnese tudi za samostojno igranje. Dvanajst mavrično obarvanih Ocamora Kamnov nam pride še kako prav ko se želimo učiti barv ali celo učiti štetja. Kreativna lesena igrača sestavljena iz 18 natančno izdelanih in obarvanih lesenih kamenčkov imenitno poskrbi za veliko različnih načinov igre, ki ponujajo brezmejne možnosti zabave in razvoja za otroka od enega leta dalje. 


Lesene kocke za sestavljanje malo drugače - Small Foot Kamni.


Razvrščanje barv, sortiranje in grajenje z lesenimi kamni prinaša kreativno igro, ki poskrbi za razvoj domišljije otroka. Kamni so lesene kocke za ustvarjanje različnih igralnih prizorišč, ki otroka spodbujajo k ustvarjalni igri in večnemu raziskovanju. To so kakovostno izdelane lesene igrače za otroke, ki privlačijo pogled in dajejo prstom ugodno senzorično izkušnjo. Lesene kocke kamni so primerne kot lesene igrače že za najmlajše od 3. leta dalje. 


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: 12226
EAN: 4020972122261

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesene kocke za otroke v paketu Small Foot Leseni kamni.

Igra z lesenimi kamni nima navodil in pušča otroški domišljiji odprto pot. Ni ga čez ustvarjalno igro in lesene igrače najvišje kakovosti, ko želimo, da se otrok igra z naravnimi materiali. Les je posebno taktilen in čisto naraven material, ki privlači dotik. Toplota dotika lesenih kamnov je neubranljiva za prste in nežno obarvani kamni v pastelnih barvah so neubranljivo privlačni za oko. Vsak kamen je skrbno izrezan iz kakovostnega kosa lesa, oblikovan in brušen. Otroku omogoča, da izkusi občutek in značaj naravnega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Velikost kosov, veliki kamni 4 x 3,5 x 5 cm, mali kamni 2,5 x 2,5 cm in 3,5 cm.
  • Vsebina 18 lesenih kamnov.
  • Teža 0,38 kg.
  • Barva pastel.
  • Sestavljanje, grajenje, razvrščanje, štetje, učenje barv, prosta igra, razvoj fine motorike..
  • Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Leseni kamni

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.