Več pogledov

SMALL FOOT Otroški koledar

Na zalogi

22,99 € Cena:
22,99 Cena:
Quick overview:

Otroški koledar ali ura? Oboje! 


Z lesenim otroškim koledarjem Small Foot se učimo o dnevih v tednu, mesecu, o mesecih in letnih časih in vremenu v letu. Vse to ob gledanju na uro in učenju časa. 

24 in 12 urni prikaz vzmetenih kazalcev na uri lesenega otroškega koledarja Small Foot bo poskrbel za nazoren prikaz časa in lažje učenje ure. 

Prefinjeno oblikovanje kakovostnega otroškega koledarja Small Foot in prav tko tudi lepo vidna struktura lesa plošče koledarja. Lesen otroški koledar ima priložene nalepke za uporabo v kar 15 evropskih jezikih. Tako si lahko vsak sam prilagodi jezik koledarja.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 5. eta dalje.

Šifra izdelka: 11625

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Small Foot koledar za otroke prikazuje uro, dneve, tedne, mesece, letne čase in uči tudi o vremenu. Kakovostno izdelana lesena igrača iz FSC lesa je je primerna za igro in učenje otrok od 5. leta dalje. Z lesenim otroškim koledarjem Small Foot iz kolekcije Educate, dobite popoln dodatek k vašim poučnim igračam. Lesen koledar z uro bo poskrbel za obilo zabavne igre in sproščenega učenja. Z otroški koledarjem vadimi fino motoriko, učimo se ure, letnih časov, vremena in zanimivosti o podnebju. 

Dimenzije otroškega koledarja Small Foot Educate: 31 x 4 31 cm. Teža z embalažo 0,74 kg. Starost 5 + Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let! Možnost zadušitve z malimi deli!

 

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Otroški koledar

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.