Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Štiri v vrsto To Go

Small Foot
15.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,99 €
Quick overview:

Small Foot Štiri v vrsto je odličen na poti in doma!


Klasična družabna igra iz trdnega lesa ima vse lastnosti idealne potovalne igre zahvaljujoč praktičnemu transportnemu ohišju. Posebej priročno snemljivo igralno površino lahko uporabiš za varno zapiranje lesene škatle. Priljubljena strateška namizna igra, ki trenira koncentracijo, logično razmišljanje in spretnosti prstov Lesena različica smešne klasike. Cilj zabavne družabne igre za dva igralca je postaviti v vrsto štiri lastn igralne kose žetonov. Ni pomembno, ali navpično, vodoravno ali diagonalno. Težava je v tem, da ti lahko nasprotnik vedno pokvari te načrte. Lesena potovalna različica klasične igre 4 v vrsto je shranjena v lepo potiskani transportni torbici. Vsi kosi štiri v vrsto igre so kakovostno izdelani iz lesa.Razburljiva in zanimiva strateška igra 4 v vrsto Small Foot!


Komu bo uspelo prvemu postaviti štiri v vrsto? Vodoravno, navpično ali diagonalno! Glej, razmišljaj in vstavljaj lesene modre ali rdeče žetone tako, da jih uspešno postaviš štiri v vrsto. Zabavna strateška igra 4 v vrsto za dva igralca in vse starosti je vedno zimzelen klasik med igračami. Small Foot Štiri v vrsto je ravno prav velika, trdna in kompaktno izdelana lesena igrača s katero se boste dolgo igrali in zabavali Doma ali na poti.


Če si star-a 5 ali več let sestavi svojo prvo linijo lesenih žetonov štiri v vrsto in zmagaj!

Šifra izdelka: 3460
EAN: 4020972034601

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Klasična družabna igra za dva igralca 4 v vrsto Small Foot je zabavna in lepo izdelana lesena igrača, ki bo služila generacijam. Vedno priljubljena strateška igra je primerna za kadarkoli in kjerkoli. S potovalno verzijo namizne igre 4 v vrsto se bo zabavala in igrala vsa družina doma ali na poti. O vnučkov do starih staršev. Kompaktno in trdno izdelana lesena igrača Small Foot ima lepo obarvane modre in rdeče žetone za vstavljanje. Igrača je izdelana iz kakovostnih materialov iz odgovorno izbranih virov. Ustreza evropskim varnostnim standardom.

Namizna družabna igra za dva krepi razvoj:

  • Fine motorike
  • Koncentracije
  • Logike
  • Koordinacije oko-roka
  • Sposobnosti načrtovanja in predvidevanja

Dimenzije igrače 24 x 15 x 16 cm, žeton velikosti 0,5 cm in fi 2,5 cm, teža igrače 0,38 kg. Starost 5+

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Štiri v vrsto To Go

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.