Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Sudoku za otroke Deluxe

Small Foot
26.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

26,99 €
Quick overview:

Matematične zanke in uganke - Small Foot sudoku za otroke - Deluxe!


Small Foot sudoku za otroke Deluxe je odličen matematičen izziv za male in velike ljubitelje vsem dobro znane igre. S sudokujem za otroke odpiramo vrata najboljšega fitnes kluba za male sive celice otrok in odraslih.

Živahno obarvane in oštevilčene kocke velikega Small Foot sudokuja za otroke postrežemo na mizo v kakovostnem lesenem pladnju. Sudokujev pladenj kock v privlačni barvni lestvici takoj pritegne pogled in igralca v trenutku zasrbijo prsti. Kocke otroškega sudokuja so v pladnju sestavljene tesno skupaj, zato je izziv za vzdrževanje preglednosti nad igro še večji.

Otroški sudoku Small Foot je odlična logična uganka - igra, ki vadi razumevanje števil, primerna za odrasle in otroke od 6. leta dalje.  

Small Foot je izdelal odličen sudoku za začetnike, s katerim se preprosto naučiš kako reševati sudoku in matematična telovadba bo stekla kot za šalo! Cilj logične igre otroškega sudokuja  je zapolniti kvadratno mrežo v velikosti 9 × 9 in števili od 1 do 9. Vsako število se lahko pojavi le enkrat v vsakem stolpcu, vrstici in manjšem kvadratu 3 × 3. Za rešitev uganke sestavljanja sudokuja za otroke je potreben logičen razmislek in malo potrpežljivosti.

Small Foot Sudokuju za otroke se bodo radi pridružili tudi starši in pokazali svojim malim matematičnim telovadcem kako se rešuje sudoku na enostaven in zabaven način. Ali pa morda mali matematiki staršem?

Kdo bo hitrejši!Šifra izdelka: 2489
EAN: 4020972024893

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Z otroškim sudokujem Small Foot se bodo radi igrali mladi in stari, po srcu in letih. Otroški razvoj je odvisen od igre, vadbe in telovadbe, zato moramo otroka angažirati na vseh področjih. Tudi odraslim miselne igre ne škodijo in z njimi lahko vsi vzdržujemo dobro formo možganov še tja v stara leta. Sudoku je primer logične uganke - igre, ki bo odlično poskrbela za našo telovadbo možgančkov.

Igranje s sudokujem pozna različne težavnostne stopnje in Small Foot sudoku za otroke je odličen sudoku za začetnike, ki bo vsakogar navdušil. Najvišja kakovost izdelave, kocke in pladenj iz 100% FSC® certificiranega lesa, lepe in živahne barve. Odlična lesena igrača je popolna potovalna igrača in popolno darilo za vsako priložnost.

Pravila: Sudoku je družabna igra, ki se igra na mreži 9 kvadratov x 9 celic. Znotraj vrstic in stolpcev je 9 kvadratov (sestavljenih iz 3 x 3 mreže. Vsako vrstico, stolpec in kvadrat po 9 mest, je treba izpolniti s številkami od 1 do 9. Brez ponavljanja številk v vrstici, stolpcu ali kvadratu! Vsaka Sudoku mreža ima lahko nekaj že zapolnjenih celic. Več kot je zapolnjenih celic, lažja je igra. Sudoku je igra logike in sklepanja zato ni ugibanja. Če ne veste, katero številko vnesti v določen prostor, preglejte druga področja mreže, dokler ne vidite priložnosti, da vstavite številko. Vendar ne poskušajte ničesar »izsiliti« – igra nagrajuje potrpežljivost, vpoglede in prepoznavanje vzorcev, ne pa slepo srečo ali ugibanje.

Velikost otroškega sudokuja Small Foot 25 x 25 x 3 cm. Priporočena starost - Odličen brainteaser za zabavno učenje reševanja ugang in problemov za vse starosti od 6. leta dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Sudoku za otroke Deluxe

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.