Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Traktor igrača s prikolico

Small Foot
29.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

29,99 €
Quick overview:

Traktor igrača s prikolico Small Foot - Lep, zelen in lesen z odlično prikolico na kip!


Small Foot otroški traktor je igrača, ki predstavi otroku kmetijski stroj in vozilo brez katerega si mali farmerji ne morejo predstavljati življenja in dela na kmetiji. Živahna in originalna zelena barva lesenega poljedeljskega vozila mu daje pristnost pravega traktorja.

Imenitna prikolica lesenega traktorja Small Foot bo poskrbela, da bosta pšenica in vse bale slame pobrane in pripeljane v skedenj kmetije. Visoke stranice prikolice prikupnega lesenega traktorja bodo poskrbele, da se na poti s polja do kmetije nič ne izgubi. Za lažje delo poskrbi enostaven dvig tovornega dela prikolice in bale sena se raztovorijo kar same.

Na lepo oblikovanem Small Foot Traktorju so seveda tudi znana rdeča kolesa z gumijastimi pnevmatikami, ki bodo poskrbela za tiho vožnjo po otroški sobi. Ko dela na kmetiji ni veliko, lahko mali kmetovalci prikolico lesenega traktorčka parkirajo pod skednjem in se zapodijo naokoli brez nje.

Igriv dizajn Traktorja igrače Small Foot in FSC® les zagotavljata 100% varno in zabavno igro! Priljubljena igra vlog kmetije, z zelenim traktorjem igračo Small Foot dobi odličen dodatek, ki bo navdušil otroka. 

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: 11006
EAN: 4020972110060

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Je polje že obdelano? Zelen traktor igrača s prikolico Small Foot takoj navduši vsakega malega ljubitelja idiličnega življenja na kmetiji. Dvižna prikolica in mehko zaobljeni robovi in vogali lesenega traktorja so kot nalašč za nežen prijem malih rok. Prijetno zaobljene površine in privlačna zelena barva so kot magnet za prste in oko malih poznavalcev dobrih lesenih igrač. Novega lesenega traktorja igrače s prikolico se veseli vsa kmetova družina; Tidlo lesene figurice Družina, saj je na prikolici dovolj prostora za vse. Zelo radi se vsi skupaj zapeljejo z njim naokoli po kmetiji, ko je čas za spravilo pridelkov, grabljenje sena ali celo v gozd po drva. Razburljivo!

Dimenzije Traktor: app. 15 x 11 x 9.5 cm, prikolica: app. 19 x 11 x 8 cm. Material les. Teža 1,2 kg. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Traktor igrača s prikolico

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.