Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Vrtavka Top Striped

Small Foot
10.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,99 €
Quick overview:

Vrtavka je ena najbolj priljubljenih klasičnih lesenih igrač!


Zavrti pisane vrtavke iz robustnega lesa Small Foot Top Striped in jih glej kako rade se vrtijo. Ena, dve, tri, ... celo šet jih je v kompletu, ki zagotavlja veliko zabave v otroški sobi, obenem pa perfektno vadi fino motoriko in koordinacijo oko-roka sposobnosti! Po uspešni manipulaciji s prsti se kot po čarovniji vrtijo in plešejo po ravni površini. Vsaka lesena vrtavka je živahno obarvana in če si dober ti jih bo uspelo zavrteti vseh 6 tako, da se bodo obenem vse vrtele in veselo zaplesale. Tako gladko vrtenje in obračanje zmore le ena igrača. Vrtavka je igrača, ki s svojo igro barv očara ljudi vseh starosti. Ta originalen lesen spinning toy je idealna igrača za aktivnost, ki pomirja in zabaven razvoj fino motoričnih sposobnosti.

Zabavno vrtenje za razvoj od 3. leta dalje

Šifra izdelka: 1730
EAN: 4020972017307

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lahkotno in gladko vrtenje lesene vrtavke bo všeč vsakemu otoku.

Natančno izdelana lesena vrtavka Small Foot Top Striped je nekaj posebnega. Čudovit izgled vrtavke in njena odlična uravnoteženost zagotovo razveselita vsakega otroka ali zbiralca vrtavk. Priljubljena vrtavka Small Foot je igrača izdelana iz kakovostnega lesa in v paketu jih dobiš kar šest kosov. To je prastara lesena igrača za otroke, ki je že tisočletja priljubljena igrača in se je neodvisno pojavila med vsemi kulturami sveta. Ves čas je bila zelo razširjena uporaba vrtavke med odraslimi. Ti so jo uporabljali pri verskih ritualih, za napovedovanje usode, hazardiranje, ugotavljanje naključij in celo v znanstvene namene.

Klasična lesena igrača je obenem spinning toy & fidget toy


Igranje z vrtavko ima odličen učinek na razvoj fine motorike otroka. Spodbuja tekmovalni duh otroka in se lahko uporablja za veliko različnih načinov kreativne igre. Krepi povezavo oko-roka in vidno-prostorsko inetelgenco. Čudovito izdelana lesena vrtavka je kakovostna igrača, ki se ohrani skozi čas. Je spominčica, ki najde posebno mesto v srcu, kjer se bo za vedno ohranila kot spomin na otroštvo. 

Ljubko darilo za malo denarja in z veliko vrednostjo. Toplo priporočamo!

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije: višina: pribl. 6 cm, Ø pribl. 6 cm.
  • Blagovna znamka Small Foot.
  • Material les.
  • Teža 0,16 kg.
  • Priporočena starost 3-99+

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Vrtavka Top Striped

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.