OSEBNI PREVZEM MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU - 051 201 906!

Otroška posteljnina

Vsa otroška posteljnina iz pozorno izbrane ponudbe v trgovini Kreativne igrače je modna, mehka in za otroka zelo udobna.

Vsa otroška posteljnina, ki smo jo za izbrali za udobno spanje vašega dojenčka, malčka ali otroka je iz ponudbe priznanih evropskih proizvajalcev. Modno oblikovane otroške posteljnine različnih dimenzij bodo navdušile tako vas starše kot vašega otroka. Starši boste navdušeni predvsem nad videzom in kakovostjo, ki bosta poskrbela za moden videz sobice in preprosto vzrževanje. Otroka pa bosta prepričala mehkoba in udobje otroške posteljnine.

Je pri vas aktualna posteljnina za dojenčke v velikosti 60x120 in 135x100 ali otroška posteljnina 140x200?

Naša posteljnina za dojenčka je primerna je za večino standardnih velikosti otroških posteljic in primerna za vsak okus.Tudi v kategoriji otroška posteljnina 140x200, v kateri uživajo večji otroci se posteljnine pridno dodajajo zato bo ponudba kakovostne posteljnine za otroke vsak dan večja. Vsi vemo, da je kakovost spanja zelo pomembna za vsakogar. Še posebej za tiste, ki veliko spijo in to so naši najmlajši. Dojenčki, malčki in otroci preživijo veliko svojega časa v postelji, kjer si med spanjem nabirajo novih moči za igro, rast in razvoj. Če želimo, da bodo otroci imeli miren in kakovosten spanec, moramo biti pozorni na to, da imajo otroci mehko in udobno otroško posteljnino. Otroški posteljnini iz kakovostnega 100% bombaža lahko zaupamo, da bo nudila udoben in miren otroški spanec. Tudi, če izberemo otroško posteljnino iz mešanice bombaža in poliestra, bo ta nudila otroku prijetno udobje. Za malce več razkošja lahko izberete tudi bombažni saten, ki se dobro obnese tudi v hladnejših spalnicah. Pri izbiri otroške posteljnine je pomebna tudi vedeti kakšna je gostota niti v tkanju. Dobro je izbrati posteljnino z višjo gostoto niti. Seveda boste gledali tudi, da z otroško posteljnino zagotovite popoln izgled otroških sobic. Predlagamo, da se razgledate po sobici, ugotovite njen stil, katere barve in dekorativni predmeti prevladujejo. Tako boste zlahka izbrali vse kar se lepo poda v vašo otroško sobo.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 176

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 176

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5