15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Teifoc

Kaj je Teifoc gradbeni komplet?

Gradbeni kompleti Teifoc  so sestavljeni iz pravih žganih opek, iz katerih so sezidane prave male hiške. S pravo malto Teifoc gradiš prave hiše "tako kot v resničnem življenju".

Zelo zabavne in poučne konstrukcijske igrače bodo veseli vsi graditelji majhnih hiš od 6. leta starosti dalje. To so kreativne igrače za fante in seveda tudi za punčke, ki lahko že v zgodnji fazi otroštva uresničijo sanjske želje - svojo prvo hišo. Mali arhitekti bodo v ponudbi Teifoc našli veliko število različnih oblik zidakov, strešnikov in drugih gradbenih elementov. Ne glede na to ali želiš sezidati preprosto hišico s ploščato streho, vilo z estetsko streho ali ogromen viteški grad z zidovi, stolpi, dvižnimi mostovi in ​​vsem, kar sodi zraven, s temi zidaki  je vse mogoče!  Ker je malta topna v vodi, je mogoče kamne, opeko, okna in vse druge komponente vedno znova uporabiti. Ker se za gradnike gradbenih kompletov Teifoc uporabljajo samo naravni materiali, so neškodljivi za zdravje. Malta je prav tako sestavljena izključno iz drobnega peska in izvlečka koruze.

Gradbeni kompleti Teifoc ne spodbujajo le otrokove ustvarjalnosti in motoričnih sposobnosti, temveč tudi njihove sposobnosti logičnega in prostorskega razmišljanja ter njihovo sposobnost načrtovanja. Zahvaljujoč velikemu naboru kompletov in posameznih delov je seveda možno izdelati tudi izjemno kompleksne strukture. To so zelo uporabne kreativne igrače za fante in punčke, ki se uporablja tudi na izobraževalnem področju.

Preberi večManj

4 izdelkov

4 izdelkov