Več pogledov

Tidlo

TIDLO Bager igrača Nakladalec

Tidlo
35.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

35,99 €
Quick overview:

Trpežen lesen Bager Tidlo je igrača za fante, ki imajo radi otroško gradbišče!


Z močnim lesenim Bagrom Tidlo  vsako otroško gradbišče bogatejše za pravi delovni stroj. Igranje na gradbišču za male gradbince ni bilo nikoli bolj zabavno!

Popolnoma delujoča Bager igrača Nakladalec se z velikimi gumijastimi kolesi zahka požene in rije v katerikoli smer. Dobro vrteča kolesa lesenega otroškega bagra se poženejo po vsakem gradbišču in dodajo realističen občutek vožnje gradbenega stroja.

Mehko zaobljene linije črno-rumenega Tidlo otroškega bagra Nakladalca so popolne za otroške roke in imajo zelo prijeten oprijem. Kabina lesenega gradbenega stroja je zgoraj odprta in omogoča uporabo figuricam Tidlo Gradbincev uporabo stroja.

Bogata igra vlog s Tidlo bagrom igračo, figuricami gradbeni delavci, drugimi delovni stroji, tovornjaki in vozili ustvarja popolno vzdušje za igro na otroškem gradbišču.

Dodaj še figurice gradbeni delavc in otroško gradbišče bo popolno!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. let dalje!

Šifra izdelka: T0413
EAN: 5012824004138

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Tidlo je izdelal kakovosten lesen bager igračo - Nakladalec, ki ima popolnoma delujočo roko za nakladanje. Trpežen lesen Caterpillar ima odprto kabino na podvozju z velikimi kolesi, v katero se lepo podajo figurice gradbenih delavcev.Tidlo otroška gradben vozila in figurice gradbenih dlavcev ponujajo odličen način za kakovostno igro vlog malih gradbincev.

Lesena gradbena vozila Tidlo in figurice so zelo priljubljen igrače za fante zato se vedno izkažejo kot popolno darila za fante! Kreativne igrače za fante z otroškimi gradbenimi vozili in figuricami spodbujajo razvoj fine motorike, koordinacijo oko-roka in razvija domišljiijo otrok. Igrača je izdelana  iz visoko-kakovostnih materialov iz odgovorno izbranih virov in izpolnjuje evropske varnostne standarde. 

Dimenzije in teža lesenega buldožerja Tidlo: Velikost 33 x 12,5 x  14,5 cm. Teža 0,9 kg. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Tidlo

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TIDLO Bager igrača Nakladalec

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.