Babyono

BABYONO Igralna podloga z lokom C-More

Na zalogi

72,99 € Cena:
72,99 Cena:
Quick overview:

Vsaka dobra mama ve kaj pomeni C- MORE igralna podloga z lokom za razvoj otroka!


Ali veš, da oko novorojenčka vidi samo bližnje objekte v ospredju in razlikuje zgolj črno in belo barvo! Natančno to dobi z Igralno podlogo z lokom C-MORE.

Kontrastna, razvojna igralna podloga C-More je prava izbira za vsakega novorojenčka in dojenčka. Poskrbela bo za veliko ur čudovite igre, varne zabave in pravočasen razvoj otroka.

Odlično opremljena igralna podloga za dojenčka Babyono C-more ima dvo-stranski svetlobno-zvočni projektor. Osem nežnih melodij in pisanih lučk zagotvalja zgodnji razvoj čutil vida in sluha.

Zvezdice na stropu in nežni utripi svetlobe pod igralno podlogo so pravo razkošje za oči novorojenčka in dojenčka. Interaktivno svetlobno dogajanje dobro oblikovanega projektorja bo spravili v dobro voljo otroka in vas.

Značilno jasne in kontrastne barve igralne podloge z lokom C-MORE imajo izjemen učinek na razvoj vida. Velika privlačnost pritegne pogled in spodbuja zgodnji razvoj koncentracije dojenčka.

Odlična prijateljica otroka v prvih fazah zgodnjega razvojnega obdobja omogoča dojenčku udobno ležanje na hrbtu. Kasneje ležanje na trebuščku in ko otrok začne plaziti postane imenitna igralna podloga tudi udobno in varno igrišče!

Igrače, izbrane drugače - za zdravo igro in razvoj otrok!

Šifra izdelka: 516

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

C-MORE Babyono kolekcija igralnih podlog z lokom iz linije CONTRAST je ustvarjena v skrbi za psihomotorični razvoj otrok. Z najnovejšo zbirko otroške opreme in igrač je Babyono učinkovito poskrbel za zgodnji razvoj čutil vida, sluha in dotika.

3 načini uporabe igralne podloge CONTRAST C-MORE so odlični za vsa razvojna obdobja v starosti od 0 do 12 mesecev. Razvojni mejniki od novorojenčka, dojenčka 3 mesece, dojenčka 8 mesecev in dojenčka 12 mesecev dobijo z igralno podlogo za dojenčke C-MORE zvestega pomočnika v razvoju.

Dobro oblikovan dvo-stranski projektor z 8 melodijami in svetlobnimi učinki, podložena blazina in 6 različnih igrač je odlična dodana vrednost igralni podlogi. Poleg že obešenih igrač za otroški razvoj, ki povzročajo in omogočajo rožljanje, šumenje, cingljanje in nego vnetih dlesni, je prostor še za druge.

Razvojni učinki igralne podloge za dojenčke z lokom C-MORE:

  • Senzoričen razvoj čutil vida, sluha in dotika
  • Razvoj fine in grobe motorike
  • Razvoj koncentracije
  • Spodbujanje zgodnjih aktivnosti in zanimanja dojenčka za okolico

Dimenzije 100 x 100 x 3 cm, material poliester 100% free BPA, PVC, Phatalate, velika blazina diameter 1m, ekstra debela. Projektor za delovanje potrebuje 2 x AA baterije (vključene).  

Paket dimenzije:  70 cm x 53 cm x 13 cm t: 2.40 kg

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BABYONO Igralna podloga z lokom C-More

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.