Več pogledov

Tidlo

TIDLO Lesena zelenjava za rezanje

Tidlo
29.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

29,99 €
Quick overview:

5 na dan z leseno zelenjavo za rezanje Tidlo - Zabavna igra vlog za znanje in veščine!


Leseno zelenjavo za rezanje Tidlo je moč natančno in skrbno narezati s pomočjo lesenega noža. Režemo in postrežemo jo na velikem lesenem pladnju.Velik in lepo izdelan lesen pladenj je poln lesene zelenjave in v njem boste našli lepo, izbrano in zdravo zelenjavo. Korenček, paradižnik, kumaro, česen, brokoli in melancan.

Kakovostno izdelana in nagrajena lesena zelenjava Tidlo je zabaven učni pripomoček, ki spoznava otroka z delom v kuhinji. Uči ga o varnosti pri delu, od kod prihaja naša hrana in kako pripravljamo obroke. Otroka lahko s pomočjo lesenega sadja seznanimo tudi s pomembnostjo zdrave in uravnotežene prehrane za naše zdravje.

Odlična in kakovostna lesena igrača omogoča otroku različne igre vlog in je nepogrešljiva za vsako otroško kuhinjo ali trgovino. Rezanje lesene zelenjave izboljša fino motoriko otrok in njihove ročne spretnosti.

IGRA, UČENJE, RAZVOJ!

Šifra izdelka: T0215
EAN: 5012824002158

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Lesena zelenjava za rezanje je zelo priljubljena za igro vlog. Ta ni zgolj navadna zabavna igra ampak je pomembna metoda iskustvenega učenja. Otrok se poglobljeno uči razumevati kako se opravlja določeno delo. Z igro vlog se otrok skozi igro uči spretnosti in delovnih navad. Nauči se tudi odgovornosti, razvija empatijo in čustva. Odlična vaja rezanja spodbuja razvoj fine motorike.

Kakovosten igralni komplet lesenega sadja za rezanje Tidlo vsebuje veliko leseno desko, nož, desko in 7 kosov lesene zelenjave za rezanje. Mere: 31,5 x 18 x 1,3 cm. Teža 0,55 kg.

Primerno za otroke od 18. mesecev dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Tidlo

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TIDLO Lesena zelenjava za rezanje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.