Več pogledov

Tidlo

TIDLO Leseno sadje za rezanje

Tidlo
29.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

29,99 €
Quick overview:

Sočno in okusno leseno sadje za rezanje Tidlo! Imaš svojih 5 na dan?


Leseno sadje Tidlo je moč natančno in skrbno narezati s pomočjo lesenega noža. Režemo in postrežemo ga na priloženem lesenem pladnju.


Čokato leseno sadje prihaja na mizo na lesenem pladnju in v njem boste našli banano, jabolko, hruško, pomarančo, jagodo, limono in kivi. Sami vitamini!


Kakovostno izdelano leseno sadje za rezanje Tidlo, je zabaven učni pripomoček, ki spoznava otroka z delom v kuhinji. Uči ga o varnosti pri delu, od kod prihaja naša hrana in kako pripravljamo obroke.


Otroka s pomočjo lesenega sadja učimo tudi o pomembnosti zdrave in uravnotežene prehrane za naše zdravje.


Odlična in kakovostna lesena igrača omogoča otroku različne igre vlog in je nepogrešljiva za vsako otroško kuhinjo ali trgovino. Rezanje lesenega sadja izboljša fino motoriko otrok in njihove ročne spretnosti.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka d 3. leta dalje.

Šifra izdelka: T0216
EAN: 5012824002165

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Leseno sadje in zelenjava Tidlo sta idealna za igro vlog v otroški kuhinji kjer otroci z veseljem pripravijo slastno sadno solato. Učimo se o zdravi prehrani, pomembnosti vitaminčkov in kako in koliko sadja zaužijemo in kako sadje pripravimo in postrežemo. Kakovostno izdelana lesena igrača z lesenim sadjem ima priložen imeniten pladenj in lesen nož za rezanje. Popoln komplet za igro vlog kuhinje in razvoj fine motorike otroka.

Avtentičen izgled lesenega sadja Tidlo je še posebej priljubljen pri otrocih in brez njega si kar težko zamislimo kakovostno igro vlog v otroški kuhinji ali trgovini. Leseno sadje je izdelano iz visoko kakovostnih materialov iz odgovorno izbranih virov. Je popolnoma varno za igro otroka od 3. leta dalje. Dimenzije lesenega sadja za rezanje Tidlo so 18 x 31,5 x 1,25 cm. Teža 0,55 kg. Starost 3+.

Dodatne informacije

Proizvajalec Tidlo

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TIDLO Leseno sadje za rezanje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.