Več pogledov

Babyono

BABYONO Senzorična mehka žoga C-More

Babyono
8.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,90 €
Quick overview:

Kontrastna mehka senzorična žoga za dojenčke je favorit mehkih žog za najmlajše.


Njeno veličanstvo žoga - igrača za vsakogar in igrača za vse. Pravijo ji tudi najboljša igrača vseh časov, preberi več tukaj. Kontrastna senzorična žoga Babyono je preprosto povedano z eno besedo - Nujna igrača za dojenčka.

Črno bela barvna kombinacija mehke senzorične žoge za dojenčka morda ni ravno trendy. A verjemite, da je to edini kontrast, ki ga novorojenčkovo oko sploh zazna! Tudi dojenček do treh mesecev starosti ne ločuje barv.  Za zgodnji ravoj vida otroka potrebujete natančno te barve kontrastne mehke žoge Babyono. Črna, bela z dodatkom rdeče.

Kakovostno izdelano mehko žogo otrok uporablja na različne načine. Že od daleč vidna žoga pritegne pozornost otroka, odlično se obnese kot prva ljubkovalna in senzorična igrača. Zvonček v njej nežno cinglja med gibanjem in spodbuja razvoj sluha novorojenčka in dojenčka. Različno teksturirani materiali omogočajo različne taktilne izkušnje in spodbujajo razvoj otipa. Otrok postopno stopnjuje igro z žogo in ob tem razvija fino motoriko in grobo motoriko.

Z mehko senzorično žogo Babyono boste zadovoljili razvojne potrebe otroka v različnih obdobjih. Žoga je preprosta igrača, ki spremlja otroka v razvoju in se vedno odziva na nove kognitivne razvojne potrebe otroka. 

Zelo priporočljiva razvojna igrača za otroka od rojstva dalje.

Šifra izdelka: 638
EAN: 5901435409206

Podrobnosti

S kontrastno mehko senzorično žogo Babyono se pospešeno razvija psiho-motorični razvoj otroka. Senzorični razvoj čutil vidasluha in dotika bo brez žoge prikrajšan, zato se uvršča med nujne razvojne igrače za novorojenčke in dojenčke.

RAZVOJNI UČINKI:

- Novorojenček: lahko opazi igračo, ki je nad njim zaradi kontrastnih barv.
- Dojenček 3 mesece: začne delno ločevati barve in oblike. 
- Dojenček 8 mesecev: podobe postajajo bolj razločne, jasneje vidi in prične se razvijati koordinacija oko-roka
- Malček od 12. meseca dalje: vidi vse jasno v barvah, vid se mu v celoti razvije pri starosti dveh let. Opazovanje gibanja predmetov v živahnih barvah spodbuja razvoj        vida in zvok spodbuja razvoj sluha otroka.
- Malček od 12 do 36 mesecev: Fina motorika, groba motorika, kognitivni razvoj.

Varne in kakovostne igrače Babyono so izdelane iz neoporečnih in otroku prijaznih materialov

TEHNIČNE LASTNOSTI:

Material 100% poliester, velikost premera12 cm, teža 0.04 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Babyono

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BABYONO Senzorična mehka žoga C-More

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.