Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Diamond Quest

Smart Games
29.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

29,99 €
Quick overview:

Smart Games Diamond Quest je edinstvena miselna igra katere napeto dogajanje se odvija v rudniku diamantov!


Vstopi v zabavni svet unikatno oblikovane miselne igre za otroke od 10. leta dalje in seveda tudi odraslih ljubiteljev možgančkanja. Vstopi v rudnik diamantov SmartGames in izkoplji vse dragulje ter odkrij lokacijo rdečega diamanta! Za pomoč pi kopanju dragih kamenčkov lahkko uporabiš tudi za cel rudnik informacij, ki jih dobiš v namigihi  za vsakega od 80 briljantnih izzivov.. Globlje kot koplješ, bolj bodo na preizkušnji tvoje rudarske sposobnosti oziroma veščine dedukcije! SmartGames Diamond Quest je edinstvena miselna igra z 80 izzivi za vse lovce na diamante od 10. leta dalje. Pri rudarjenju diamantov boš uporabil vse kar zmoreš, od enostavnih do strokovnih prijemov.


SmartGames Diamond Quest je še en izvrsten primer odlične miselne igre za otroke, ki jo skladno z razvojem miselnih veščin vedno raje igraš! 


Miselne igre za otroke podjetja Smart so tako smart in dobro in napredno izdelane, da igralci nikoli ne obupajo nad izzivi! Postopno grajenje spretnosti in pridobivanje veščin je zabavno in odličen način za igralce, da napredujejo skozi različne stopnje težavnosti! 80 izzivov miselne igre za otroke in odrasle je odlično razporejenih. Top zabavno rudarjenje in odkrivanje lokacije rdečega diamanta bo ravno prav zabaven izziv za vsakega igralca od 10. leta dalje, ki rad razmišlja.


Ko ne veš kakšna darila za otroke 10 let izbrati se ozri po miselni igri Diamond Quest in jasno ti bo, da si tudi ti našel diamant!


Izberi izziv! Vsak izziv ponuja več namigov o položaju nekaterih draguljev. Združi različne namige, da lažje poiščeš lokacije vseh draguljev in odkriješ, kje se skriva rdeči diamant! Lokacija nekaterih draguljčkov morda ne bo podana, vendar jo je vedno mogoče določiti z močjo sklepanja oziroma z razvito logiko. Skrivnostno ha? Upoštevaj preprosta pravila, razmišljaj 'Outside The Box' in poišči Rdeči diamant!. Igranje z miselnimi igrami za otroke SmartGames je tako zabavno, da otrok kar pozabi, da se ob igri tudi veliko uči! Vse skupaj je zelo zabavno in odlična miselna igra za otroke spodbuja razvoj vidno-prostorske intelegence in koncentracije, razvija logično razmišljanje, zmožnost predvidevanja in načrtovanja. Razburljivo reševanje uganke iskanja rdčega dimanta je odlična priložnost tudi za skupinsko reševanje izzivov, v katerem bo z veseljem sodelovala vsa družina!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 10. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301523918
EAN: 5414301523918

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

SMART je vodilno svetovno podjetje v izdelovanju več stopenjskih logično-miselnih iger za otroke in odrasle. Nagrajene miselne igre za otroke SMARTGAMES omogočajo obilo različnih nivojev težavnosti igre. Vse stopnje, od igrivih do zahtevnih so odlične za igralce vseh starosti.

Miselne igre za otroke SMART GAMES so odlične za igralce, ki radi iščejo izzive, vendar v določenem trenutku ne najdejo nasprotnika zanj. Z miselnimi igrami se lahko igramo vedno in povsod, zato se še posebej dobro obnesejo kot potovalne igre in so odličen družabnik tudi na poti!

Miselna igra Diamond Quest Smart Games je prava za vsakogar, ki so mu všeč skrivnostni rudniki diamntov in miselne igre za otroke od 10. leta dalje! To je odlična namizna miselna igra za enega igralca z 80 več nivojskimi izzivi, ki pridejo v diamantnem paketu.

Podrobnosti in vsebina miselne igre Diamond Quest SmartGames:

  • Diamond Quest sodi v kategorijo klasične miselne namizne igre SmartGames.
  • Število več-nivojskih izzivov 80.
  • Število igralcev 1.
  • Vsebina paketa - Inside the Box, namizna igralna plošča, 12 pisanih draguljev z velikim rdečimi diamantom, knjižica z 80 izzivi in rešitvami za njih.
  • Kaj pravijo strokovnjaki - Igranje Diamond Quest-a spodbuja naslednje kognitivne veščine:
  • KONCENTRACIJA, LOGIČNO NAČRTOVANJE, REŠEVANJE PROBLEMA, VIZUALNA PERCEPCIJA.
  • Starost 10+

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Diamond Quest

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.