Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Atlantis Escape

Smart Games
19.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Smart Games Atlantis Escape, poišči svojo pot ven in se reši preden bo prepozno!


Joj, hitro poišči svojo pot preden bo prepozno in se reši iz potopljenega meta! Ali lahko pobegneš iz Atlantide preden lepo mesto izgine pod vodo? Brž steci po stopnicah, poišči najkrajšo pot od visokega stolpa do pristanišča, kjer te čaka čoln za pobeg na varno. Koliko stopnic je še do konca? Ali ti bo uspelo? Atlantis Escape je potovalna puzzle igra s 60 3D izzivi, od enostavnih do strokovnih.


Hitro se loti namizne igre Atlantis Escape in prvočasno pobegne preden se Atlantida potopi.


Atlantis Escape ti ponudi adrenalinsko obliko miselne igre z nešteto izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Igraj in prikliči rešittve. Atlantids Escape ponuja povsem novo smer igranja miselnih iger. Ali se lahko rešiš pred potopom mesta Atlantide? Ampak pozor! Preteči moraš dolgo pot, zato pohiti reševnjem uganke.. Atlantis je tudi enkratna potovalna igra s 60 3D izzivi. Od enostavnih do strokovnih. Pa dajmo igrati, doma ali na poti. Začni nov miselni izziv v trenutku, takoj usmerjaj puščice in sestavljaj prave smeri. Samo odpri škatlo in izziv je nared! Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 8. leta dalje. 60 napetih izzivov čaka nate.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko na igralni plošči tvoje nove namizne igre, ki si jo pravkar postavil na mizo pravilno rešiš 60 ugank in zbešiš pred potopom? Atlantis Escape je vrhunska namizna igra za vse starosti  od 8+ dalje. Z atraktivnimi 3D liki je enostavno in zabavno rokovati zato bo igralcu lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh podobnih si iger? Vzemi si svoj Atlantis Escape.

Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 8. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301522058
EAN: 5414301522058

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Atlantis Escape je vrhunska namizna igra pobega pred potopom Atlanitde odlična za vse starosti.

Kar 60 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev pred potopom. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega čakanja na potop. Zabavne miselne igre Smart Games so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

    • Iz 24 x 4,7 x 17 cm velike škatle skoči vate potop Atlantide in kar 60 miselnih izzivov.
    • Na igralno podlago mesta postavljaš 5 3D barvnih kosov puzzle in se igraš pobega pred potopom. Stopnice, mostovi, predori, visok stolp in igralna plošča.
    • Da bo uvod zabavnejši in lažji dobiš v škatli priloženo tudi knjižico z navodili za igro. Prozoren moder pokrov.
    • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo.
    • Za vse starosti od 8 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Atlantis Escape

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.