Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Little Red Riding Hood

Smart Games
29.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

29,99 €
Quick overview:

Miselna igra za otroke SMART GAMES - Pomagaj Rdeči kapici!


Smart Games Rdeča kapica je še ena odlična miselna igra, ki jo skladno z razvojem veščin igranja, otrok vedno raje igra! 

Miselne igre za otroke Smart Games so tako dobro in napredno izdelane, da igralci nikoli ne obupajo nad izzivi! Postopno grajenje spretnosti in pridobivanje veščin je zabavno in odličen način za igralce, da napredujejo skozi različne stopnje težavnosti!

48 izzivov miselne igre za otroke in odrasle je odlično razporejenih. Napeto iskanje poti in izogibanje strašnemu volku bo ravno prav zabaven izziv primeren za vse otroke od 4. do 7. leta.

Izziv - Poti skozi gozd je veliko in na vsaki lahko preži na vas požrešen volk. Rdeči kapici pomagajte varno prispeti do babice. 24 izzivov je z volkom in 24 brez volka. Po navodilih postavite hišico, drevesa in Rdečo kapico. Poti so različno dolge in težke. Rešitve so v priloženi knjižici in slikanici. Upoštevaj preprosta pravila, razmišljaj 'Outside The Box' in reši zajčke. Igranje z miselnimi igrami za otroke SMART GAMES je tako zabavno, da otroci kar pozabijo, da se ob igri tudi veliko učijo!

Vse skupaj je zelo zabavno in odlična miselna igra za otroke spodbuja razvoj vidno-prostorske intelegence in koncentracije, razvija logično razmišljanje, zmožnost predvidevanja in načrtovanja. Razburljivo iskanje poti je odlična priložnost tudi za skupinsko reševanje izzivov, v katerem bo z veseljem sodelovala vsa družina!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301518389
EAN: 5414301518389

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

SMART GAMES je vodilno svetovno podjetje v izdelovanju več stopenjskih logično-miselnih iger za otroke in odrasle. Nagrajene miselne igre za otroke SMART GAMES omogočajo obilo različnih nivojev težavnosti igre. Vse stopnje, od igrivih do zahtevnih so odlične za igralce vseh starosti.

Miselne igre za otroke SMART GAMES so odlične za igralce, ki radi iščejo izzive, vendar v določenem trenutku ne najdejo nasprotnika zanj. Z miselnimi igrami se lahko igramo vedno in povsod, zato se še posebej dobro obnesejo kot potovalne igre in so odličen družabnik tudi na poti

Pomagaj Rdeči kapici poiskati pot do babice! Toda Pozor! Volk je lahko hitrejši - zato glej, da bodo vodile dve poti do babičine hiše. Ena za Rdečo kapico in ena za volka. Odlična potovalna igra, 48 izzivov v prenosni embalaži.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Little Red Riding Hood

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.