Smart Games

Smart Games, ja to so res pametne igre za vse pametne otroke. In vse tiste, ki so si to vedno želeli biti!

Malce za hec in malce za res, a vendar vsi vemo, da to kar znaš to veljaš. Nagajivo zabavne in izzivalne miselne Smart Games igre za otroke nudijo koristno obliko zabave in igre. S krepkim poudarkom na razvoju otroka! 

Napredne miselne igre za otroke kot so Smart Games igre se igrajo na različnh težavnostnih stopnjah in se ločijo za različne starosti.

Vsaka SmartGames igra priznanega podjetja Smart je edinstveno oblikovana, ima svojo mehaniko igre in poskrbi za razvoj logike otroka na inovativen način. Prilagojene so starosti in razvojni stopnji otroka, zato je pomembno, da otroku omogočimo igro s pravilno izbrano igro. Tematsko so igre prilagojene tako dečkom kot deklicam zato dosežejo najvišjo stopnjo zanimanja pri obeh skupinah. Na voljo so v kompaktnih potovalnih ali namiznih verzijah. Zaradi tega se z njimi lahko igraš ravno tako dobro doma kot na poti. Izbiraš lahko med pisano ponudbo miselnih igrač SmartGames, ki so izdelane iz premium lesa ali umetnih materialov najvišje kakovosti.

SmartGames so idealne namizene in potovalne miselne igre za otroke od 2. leta dalje.

Različni formati so odlični za igro doma ali na poti. Kjerkoli si vzemi svojo najbolj priljubljeno miselno igro v roke in se z njo zaigraj. Možgančki ti bodo hvaležni. Urjenje razmišljanja je ravno tako pomembno kot urjenje motorike. Tudi možgani morajo vaditi, da se bolje razvijajo ali ostajajo v dobri formi. Kreativne igrače so venomer na lovu za novimi uspešnicami priljubljenih miselnih iger tega zelo uspešnega proizvajalca. V ponudbi poišči in si izberi enega od super hitov, ki bo navdušil tudi tebe. Pomembno je, da izbiraš po starosti in izbereš igro, ki je razvojnemu obodbju otrok primerna. Najbolj priljubljene so; Trucky, Brain Cheeser, Froggit, Magic Forest, Penguins Parade in Smart Car. Vsa linija iger iz IQ serije, v kateri bi še posebej izpostavili XOXO. Karkoli boš izbral-a bo zagotovo OK.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 53

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 53

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3