Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES IQ Digits

Smart Games
16.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,99 €
Quick overview:

Če računaš na resničen Smart Games izziv, ga z IQ števili dobiš!


Ali lahko postaviš vse kose puzzle na priročno igralno ploščo potovalne igre in poskrbiš, da se številke seštejejo? IQ Digits je edinstvena miselna igra, ki vključuje 120 izzivov. Takšnih od enostavno preprostih do strokovno težkih. Obračaj števila in poskbi, da bodo pravilno sedla na ploščo. Začetna števila postaiš na igralno ploščo tako kot je prikazano na izzivu. Vsa preostala števila ustrezno vstavi na igralno ploščo, tako da se bodo vsote seštevale. Obstaja samo 1 rešitev, ki jo najdeš na koncu knjižice z izzivi. 


Začni nov Smart Games izziv Digits kot bi mignil, takoj in brez odvečnih napotkov!


SmartGames Digits ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z veliko izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, brez smerjanja. Samo postavi štiri črno bele magnetne mreže skupaj in izziv je nared! Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 7. leta dalje. V potovalnem kompletu so igralna plošča, kosi puzzle 0 do 9 in knjižica s 120 izzivi in rešitvami za njih.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko na igralno ploščo tvoje nove namizne igre, ki si jo pravkar sam ustvaril pravilno postaviš 9 kosov puzzle? Digits je vrhunska namizna igra s števili za vse starosti  od 7+ dalje. Z velikimi in trdnimi kosi sestavljanke je enostavno in zabavno rokovati zato bo igralcu še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh podobnih si iger? Vzemi si svoj  IQ Digits.

Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 7. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301524045
EAN: 5414301524045

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Miselne igre Smart Games - Digits je vrhunska namizna igra odlične za vse starosti od 7 do 99 in več let.

Kar 120 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev Digits-a. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre Smart Games so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:Iz 24 x 4,7 x 24 cm velike škatle skoči vate kar 80 miselnih izzivov.

  • Na črno igralno ploščo vstavljaš 9 barvitih kosov puzzle s števili od 0 do 9.
  • Da bo uvod miselne igre zabavnejši in igra lažja, dobiš v škatli priloženo tudi knjižico s 120 izzivi in rešitvami za njih.
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo.
  • Za vse starosti od 7 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES IQ Digits

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.