Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES IQ Link

Smart Games
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Smart Games IQ Link ima posebno uganko in veliko izziva prav zate!


Ali lahko najdeš manjkajočo povezavo med 36 deli ugankarskih kosov puzzle? Hmm, vse dele miselne igre postaviš na igralno ploščo to že. Ampak pozor! Imaš 36 kosov za sestavljanje a le 24 prostih mest na površini igralne plošče. Rešitev je v tem, da se odprti deli obročev različnih kosov puzzle in krogle sestavlajo tako, da lahko zasedejo isto mesto, če jih pravilno povežeš. A kako? Pssst, nikomur ne povej. V škatli je je tudi mala knjižica z izzivi in rešitvam. Ja hudo, a ne.


Poišči načine sestavljanja 36 kosov puzzle, ki napolnijo 24 mest igralne plošče, reši skrivnost in pokaži svoj IQ!


Poglobim se v linke atraktivne namizne igre za možgančkanje in reši skrivnost, ki je zavita sestavljive IQ linke! Igraj se in si poišči pot do neverjetne zabave. Postavljaj 36 sestavljivih puzzle na igralno ploščo in zapolni z njimi 24 praznih mest. Jejhata, IQ Link za tvoj veliki IQ je to. No, le z igro boš odkril v kateri smeri jo moraš ubrati in sestavljati IQ linke. IQ Link je za igranje še bolj privlačen kot je za videti. Preizkusi IQ.


Začni nov SmartGames izziv  in se poženi v rešitevIQ Link-a.


IQ Link ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z nešteto izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, da boš še pravočasno prišel do spoznanja kako sestavljati zanimivo oblikovane linke. 36 IQ linkov za 24 prostih mest? Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za male in velike otroke od 8. leta dalje.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko na igralno ploščo tvoje nove namizne igre pravilno postaviš 36 kosov puzzle v 24 prostih mest table namizne miselne igre? IQ Link je vrhunska namizna igra za vse starosti  od 8+ dalje. Z inovativno oblikovanimi kosi sestavljanke je enostavno in zabavno rokovati, zato bo igralcu še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh podobnih si iger? Vzemi si svoj IQ Link.

Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 8. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301516620
EAN: 5414301516620

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

IQ Link je vrhunska namizna igra za sestavljanje 36 zanimivo oblikovanih linkov v 24 praznih prostorčkov.

Kar 120 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev IQ Link-a. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez oklevanja sestvljaj IQ Linke na način, da jih vse spraviš na igralno ploščo. Zabavne miselne igre Smart Games so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Na 9,8 x 2,9 x 14,4 cm velikinamizni igralni plošči skoči vate kar 120 miselnih izzivov, ki ti bodo naježili lase in skodrali možgančke
  • Na 24 praznih mest igralne plošče postavljaš 36 barvitih kosov puzzle in se igraš kot znaš.
  • Da bo uvod zabavnejši in lažji dobiš v škatli priloženo tudi knjižico z navodili za igro.
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, načrtovanje in vidno-prostorsko zaznavo.
  • Za vse starosti od 8 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES IQ Link

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.