Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Colour Code

Smart Games
29.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

29,99 €
Quick overview:

Sestavi barvno kodo - Miselna igra za otroke SMART GAMES!


Smart Games Barvna koda je še ena odlična miselna igra, ki jo skladno z razvojem veščin igranja, otrok vedno raje igra! 

Miselne igre za otroke Smart Games so tako dobro in napredno izdelane, da igralci nikoli ne obupajo nad izzivi! Postopno grajenje spretnosti in pridobivanje veščin je zabavno in odličen način za igralce, da napredujejo skozi različne stopnje težavnosti!

100 izzivov miselne igre za otroke in odrasle je odlično razporejenih in zabavno sestavljanje barvnih kod  bo ravno prav zabaven izziv za enega igralca, primeren za vse starosti od 5-99 let.

Izberi Izziv in na priloženem podstavku sestavljaj ploščice na kupček in ustvari natančno kompozicijo izbrane podobe. Upoštevaj preprosta pravila, razmišljaj 'Outside The Box' in sestavi barvno kodo. Igranje z miselnimi igrami za otroke SMART GAMES je tako zabavno, da otroci kar pozabijo, da se ob igri tudi veliko učijo!

Vse skupaj je zelo zabavno in odlična miselna igra za otroke spodbuja razvoj vidno-prostorske intelegence in koncentracije, razvija logično razmišljanje, zmožnost predvidevanja in načrtovanja. Razburljivo reševanje uganke barvne kode je odlična priložnost tudi za skupinsko reševanje izzivov, v katerem bo z veseljem sodelovala vsa družina!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 5. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301513476
EAN: 5414301513476

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

SMART GAMES je vodilno svetovno podjetje v izdelovanju več stopenjskih logično-miselnih iger za otroke in odrasle. Nagrajene miselne igre za otroke SMART GAMES omogočajo obilo različnih nivojev težavnosti igre. Vse stopnje, od igrivih do zahtevnih so odlične za igralce vseh starosti.

Miselne igre za otroke SMART GAMES so odlične za igralce, ki radi iščejo izzive, vendar v določenem trenutku ne najdejo nasprotnika zanj. Z miselnimi igrami se lahko igramo vedno in povsod, zato se še posebej dobro obnesejo kot potovalne igre in so odličen družabnik tudi na poti

Miselna igra - Za vse, ki so jim všeč skrivnostne kode! Od 5-99 let! Odlična potovalna igra, 100 izzivov v prenosni embalaži. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Colour Code

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.