Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Camelot Jr

Smart Games
34.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

34,99 €
Quick overview:

Romantičen izziv - Poišči pot na kateri bo princeska srečala viteza!


Romantičen izziv čudovite miselne igre za otroke je odlična spodbuda za deklice in fantke, da napnejo možgančke. Potruditi se morajo, da ugotovijo kako bi sestavili pot na kateri bo ljubka princeska srečala svojega pogumnega viteza.


Smart Games Princeska in Vitez je še ena odlična miselna igra, ki jo skladno z razvojem veščin igranja, otrok vedno raje igra! 

Miselne igre za otroke Smart Games so tako dobro in napredno izdelane, da igralci nikoli ne obupajo nad izzivi! Postopno grajenje spretnosti in pridobivanje veščin je zabavno in odličen način za igralce, da napredujejo skozi različne stopnje težavnosti!

48 izzivov miselne igre za otroke in odrasle je odlično razporejenih in zabavno iskanje poti bo ravno prav zabaven izziv primeren za vse starosti od 4. leta dalje!

Izziv - Uredi čudovite stolpe in stopnice iz trdnega lesa tako, da ustvariš pot vitezu in njegovi princesi, na kateri se bosta lahko ponovno združila. Vitez in princeska lahko hodita le po stopnicah in po vrhu zidov. Ne moreta se povzpeti na grajski zid in ali skočiti z zida!

Upoštevaj preprosta pravila, razmišljaj 'Outside The Box' in pomagaj princeski, da sreča svojega viteza. Igranje z miselnimi igrami za otroke SMART GAMES je tako zanimivo, da otroci kar pozabijo, da se ob igri tudi veliko učijo! Princeska in vitez sta navdih za ure izzivalnega miselnega igranja, ki se mu bosta rada pridružila tudi babica in dedek.

Vse skupaj je zelo zabavno in odlična miselna igra za otroke spodbuja razvoj vidno-prostorske intelegence in koncentracije, razvija logično razmišljanje, zmožnost predvidevanja in načrtovanja. Razburljivo srečanje zaljubljenčkov je odlična priložnost tudi za skupinsko reševanje izzivov, v katerem bo z veseljem sodelovala vsa družina!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta dalje. 

Šifra izdelka: 5414301518716
EAN: 5414301518716

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

SMART GAMES je vodilno svetovno podjetje v izdelovanju več stopenjskih logično-miselnih iger za otroke in odrasle. Nagrajene miselne igre za otroke SMART GAMES omogočajo obilo različnih nivojev težavnosti igre. Vse stopnje, od igrivih do zahtevnih so odlične za igralce vseh starosti.

Miselne igre za otroke SMART GAMES so odlične za igralce, ki radi iščejo izzive, vendar v določenem trenutku ne najdejo nasprotnika zanj. Z miselnimi igrami se lahko igramo vedno in povsod, zato se še posebej dobro obnesejo kot potovalne igre in so odličen družabnik tudi na poti

Pomagaj Princeski in Vitezu, da se zopet srečata! Odlična potovalna igra, 48 romantičnih izzivov v prenosni embalaži.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Camelot Jr

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.