Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Trucky 3

Smart Games
34.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

34,99 €
Quick overview:

Trije veseli tovornjački so na poti - Miselna igra za otroke SMART GAMES!


Smart Games Trije tovornjaki je še ena odlična miselna igra, ki jo skladno z razvojem veščin igranja, otrok vedno raje igra! 

Miselne igre za otroke Smart Games so tako dobro in napredno izdelane, da igralci nikoli ne obupajo nad izzivi! Postopno grajenje spretnosti in pridobivanje veščin je zabavno in odličen način za igralce, da napredujejo skozi različne stopnje težavnosti!

48  zabavnih izzivov miselne igre za otroke in odrasle je odlično razporejenih in zanimivo prevažanje paketkov bo ravno prav zabaven izziv za vse otroke od 3 do 8 let.

Tovornjački polni zabave so na poti! Trije srečni tovornjaki veselo dirjajo do svojega naslednjega cilja. Pobrati želijo množico paketov, toda ali jim lahko pomagate, da jih pravilno naložijo? Mlajši otroci se sprva igrajo s tovornjaki kot z otroškimi avtomobilčki. Nalagajo tovornjake in jih veselo vozijo naokoli. Nekoliko starejši otroci že lahko igrajo z njimi miselne igre. Rešujejo zabavne izzive, ki postopno postajajo vedno težji in otroci jih imajo radi! Upoštevaj preprosta pravila, razmišljaj 'Outside The Box' in naloži vse pakete! Igranje z miselnimi igrami za otroke SMART GAMES je tako zabavno, da otroci kar pozabijo, da se ob igri tudi veliko učijo!

Vse skupaj je zelo zabavno in odlična miselna igra za otroke spodbuja razvoj vidno-prostorske intelegence in koncentracije, razvija logično razmišljanje, zmožnost predvidevanja in načrtovanja. Zabavno nalaganje tovornjačkov je odlična priložnost tudi za skupinsko reševanje izzivov, v katerem bo z veseljem sodelovala vsa družina!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje. Pa pohitimo nalagati, dostavni službi se vedno mudi!

Šifra izdelka: 5414301518730
EAN: 5414301518730

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

SMART GAMES je vodilno svetovno podjetje v izdelovanju več stopenjskih logično-miselnih iger za otroke in odrasle. Nagrajene miselne igre za otroke SMART GAMES omogočajo obilo različnih nivojev težavnosti igre. Vse stopnje, od igrivih do zahtevnih so odlične za igralce vseh starosti.

Miselne igre za otroke SMART GAMES so odlične za igralce, ki radi iščejo izzive, vendar v določenem trenutku ne najdejo nasprotnika zanj. Z miselnimi igrami se lahko igramo vedno in povsod, zato se še posebej dobro obnesejo kot potovalne igre in so odličen družabnik tudi na poti

Miselna igra 3 tovornjaki bo zabavala otroke vse od 3. leta dalje! Odlična potovalna igra, 48 izzivov v prenosni embalaži. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Trucky 3

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.