Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Three Little Piggies Deluxe

Smart Games
27.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

27,99 €
Quick overview:

Nekoč so živeli trije prašički ... In danes se jih igramo s Smart Games Three Little Piggies Deluxe!


Ali lahko trem pametnim prašičkom pomagaš zgraditi njihove hiške, da bodo na varnem pred hudobnim volkom? Ali jih lahko postavitš tako, da se prašički lahko varno igrajo zunaj hišk in, če pride volk, da ostanejo varni znotraj hišk? Three Little Piggies je popolna miselna že za male otroke od 3. leta dalje. Izziv je v tem, da znaš postaviti puzzle na igralno ploščo namizne miselne igre postaviti tako, da se prašički varno igrajo zunaj ko ni volka. In ko pride volk, se varni igrajo v svojih trdnih hiškah.


Izbiraj različne zabavne namizne miselne in družabne igre za najboljše možgančkanje in vse generacije!


Ali lahko pomagaš v tej SmartGames igri trem prašičkom, da se udobno namestijo v svojih hiškah in na dvoriščih? The Three Little Piggies Deluxe je edinstveno oblikovana miselna igra, ki te navihano izziva, da premeščaš puzzle po igralni plošči, tako da laćni volk ne doseže prašičkov. To je Junior verzija, ki ima 48 lažjih izzivov za predšolske otroke od 3. do 6. leta. Zabavne 3D figurice prašiškov, volka in hišk so še posebej atraktivne. Zato takoj pritegnejo k možgančkanju najmlajše ljubitelje reševanja zabavnih miselnih izzivov. Pa gremo pomagat 3 prašičkom!


Smart Games & Three Little Piggies Deluxe za iznajdljive otroke od 3. do 6. leta!


Zabavno premikanje 3D puzzle in reševanje 48 izzivov. Zabaven Smartgames izziv z atraktivnim motivom za otroka od 3. leta dalje je, da v tej edinstveni igri logike otrok poskrbi za prašičke, ki jih želi volk požreti. V namizni miselni igri dobiš odlično oblikovane 3D figurice. Otrok rešuje vsakega od 48 izzivov tako, da vse puzzle pravilno postavi.


Začni nov igriv izziv namizne miselne igre kot bi mignil, takoj in brez odvečnih napotkov!


The Three Little Piggies Deluxe ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z nešteto izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, brez zapletenega usmerjanja. Samo odpri škatlo z zabavno miselno namizno igro in številni izzivi so nared! Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 3. leta dalje.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko na igralno ploščo tvoje nove namizne miselne igre, ki si jo pravkar dobil pravilno postaviš 3D like in zaščitiš prašičke pred volkom? To je je vrhunska namizna igra za starost  od 3. leta dalje in vse do 6. leta. Z imenitno oblikovanimi kosi pametne igre je enostavno in zabavno rokovati. Zato bo vsakemu malemu igralcu in reševalcu izzivalnih ugank še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh drugih podobnih si iger? Vzemi si svoj novi Chicken Shuffle.

Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301518754
EAN: 5414301518754

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Three Little Piggies Deluxe je vrhunska namizna miselna igra odlična za vse starosti od 3. do 6. leta.

Vsebuje 3 velike 3D kose sestavljanke, ki jih je enostavno držati, otroke pa bo navdušil način, kako se prašiči prilegajo v hiše in gledajo skozi okna. Sestavi si svojo izzivalno zabavo in razmišljaj Kar 48 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov od 3. do 6. leta se skriva v iskanju rešitev v tej miselni igri. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre SmartGames so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Igralna deska, 3 koščki sestavljanke s hišicami, 3 prašički, 1 volk, knjižica z izzivi in rešitvami, slikanica s pravljico, da bosta igra in mera polna.
  • Igranje treh prašičkov Deluxe spodbuja naslednje kognitivne sposobnosti: Koncentracija, logika, načrtovanje, reševanje problema, vidno-prostorska zaznava.
  • Vsebuje 3 velike kose sestavljanke, ki jih je enostavno držati, otroke pa bo navdušil način, kako se prašički prilegajo v hiše in gledajo skozi okna!
  • Miselna namizna igra za predšolske otroke od 3. do 6. leta.
    •  

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Three Little Piggies Deluxe

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.