Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Day&Night

Smart Games
37.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

37,99 €
Quick overview:

Smart Games Day&Night te že od 2. leta dalje vabi, da razsvetliš tudi nočno stran miselne igre?


Dan in noč je zabavna igra logike, katere težavnost reševanja miselnih izzivov raste v koraku z razvijajočimi spretnostmi otroka. Otrok se bo od 2. do 6. leta igral z 10 barvnimi lesenimi kosi atraktivne natikanke. Miselna igra ima dve plati. Svetlo in temno - Dani in noč.  Lesen kose igre sestavljaš tako, da ustrezajo izzivom na priloženi knjižici izzivov. Tako kot noč sledi dnevu,  tako so dnevni izzivi igre lažji in nudijo odličen začetek. Ta se postopoma nadgrajuje z naprednejšimi nočnimi izzivi.


Izzivi Smart Games igre Day&Night se stopnjujejo in izzivajo otroka od 2. do 6. leta starosti.


Igra poteka tako, da preprosto izbereš izziv sestavljanja glede na starost igralca. Razporediš igralne kose, da sestavljajo prizor, ki je prikazan na kartici z izzivom. Odvisno od dnevnega ali nočnega izziva se spreminja težavnost. Natančno ga primerjaj s prizorom, ki je prikazan na artici z izzivom. Oboje se mora popolnoma ujemati! Lesena igralna plošča s tremi drogi za natikanje10 pisanih lesenih kock bo poskrbela za obilo zabavnih trenutkov. Priložena je tudi knjižica z izzivi in rešitvami. 48 izzivo za otroka od 2. do 6. leta bo dovolj za veliko zabavne igre in kognitivnega razvoja.Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 2 do 6.leta.

Šifra izdelka: 5414301518723
EAN: 5414301518723

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Day&Night je vrhunska namizna miselna igra odlična za vse od 2. do 6. leta.

Sestavi si svojo izzivalno zabavo in razmišljaj o zabavnih izzivih. Odlična miselna in družabna igra za vse starosti od 2. do 6. leta. Sposobnost delovanja možgančkov se skriva v iskanju rešitev v tej miselni igri. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre SmartGames so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Ali lahko sestaviš tudi like na temni strani igre in rešiš še težje izzive? 48 izzivov, 10 lesenih kock, stojalo za natikanje kock in knjižica z izzivi, to bo dovolj za veliko igre in razvoja. Koncentracija, načrtovanje, reševanje problema, vizuelna percepcija in razvoj govornih veščin sledijo igri.
  • Dimenzije 24 x 6,2 x 24 cm
  • 2 težavnostni stopnji miselne igre. Dnevna lažja in nočna težja.
  • Starost od 2. do 6. leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Day&Night

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.