Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Dinosaurs – Mystic Islands

Smart Games
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Vzami v roke miselne igre za otroke in uporabi svoje možgane da ustvariš skrivnostni Jurski svet!


Na skrivnostnih otočkih predzgodovinskega Jurskega sveta živijo trije prijazni dinozaverčki. Obožujejo skakljanje po lepih otočkih kjer je obilica paše za rastlinojede velikane. A glej ga zlomka, tukaj so tudi strašni mesojedi T-Rex dinozavri. Tvoja naloga je, da ločiš prijazne rastlinojedce od strašnih mesojedcev. Razburljiva pustolovščina za vse ljubitelje miselnih iger od 6. let dalje ima kar 80 različnih izzivov. 


Katere miselne igre so najbolj iskane?


Priljubljene Smart Games so zagotovo ene od najbolj iskanih miselnih iger kar jih je. Atraktivno oblikovane in kakovostne družabne igre za otroke Smart Games so prave strokovnjakinje za kognitivni razvoj. Logika, koncentracija, sposobnost načrtovanja, izvajanja strategije, spomin, prostorsko vidna zaznava in predvsem velika zabava so zapakirani v eni sami škatli. Če iščete najboljše miselne igre se kar ustavite najprej pri Smart Games. Zelo vam bodo všeč!


Miselne igre urijo spomin, krepijo koncentracijo in predvsem te naučijo kako izbrati pravo strategijo!


Miselne igre za otroke 6 let Smart Games Dinozavri so tako dobro in napredno izdelane, da igralci nikoli ne obupajo nad izzivi! Postopno grajenje spretnosti in pridobivanje veščin je zabavno in odličen način za igralce, da napredujejo skozi različne stopnje težavnosti! 80 izzivov miselne igre je odlično razporejenih in zabavne predzgodovinske misije se napeto dogajajo ves čas. Izziv je kako postaviti otoke, da varno ločiš med seboj rastlinojede in mesojede dinozavre! Vse skupaj je zelo zabavno in odlična miselna igra izredno spodbuja razvoj zmožnost predvidevanja in načrtovanja.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 6. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301518426
EAN: 5414301518426

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

SMART GAMES je vodilno svetovno podjetje v izdelovanju več stopenjskih logično-miselnih iger za otroke in odrasle. Nagrajeni SMART GAMES omogočajo obilo različnih nivojev težavnosti igre. Vse stopnje, od igrivih do zahtevnih so odlične za igralce vseh starosti.

Miselne igre za otroke SMART GAMES so odlične za igralce, ki radi iščejo izzive, vendar v določenem trenutku ne najdejo nasprotnika zanj. Z miselnimi igrami se lahko igramo vedno in povsod, zato se še posebej dobro obnesejo kot potovalne igre in so odličen družabnik tudi na poti! Miselna igra - Za vse, ki so jim všeč skrivnostne uganke! Od 6- do 99 in več let! Odlična potovalna igra, 80 izzivov v prenosni embalaži.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Dinosaurs – Mystic Islands

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.