Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Magic Forest

Smart Games
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Poišči pot skozi Smart Games Magic Forest in reši skrivnost magičnega gozda!


Pojdi v magični gozd atraktivne namizne igre za možgančkanje in reši skrivnost, ki je zavita v magični gozd! Igraj se in si poišči pot do neverjetne zabave. Postavljaj 9 ploščic na magnetno mrežo knjigice in vzpostavi pravilne povezave med ploščicami. Tako boš odkril v kateri smeri jo moraš ubrati skozi čarobni gozd. Magic Forest je narejen na podlagi nagrajene igre GoGetter Prince and Dragon. Vendar tokrat prihaja v bolj kompaktni obliki za igro doma, na poti ali kjerkoli si.


Začni nov SmartGames izziv Magic Forest in si poišči pot skozi magični gozd.


Magic Forest ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z nešteto izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, da boš še pravočasno prišel iz magičnega gozda. Samo postavljaj 9 ploščic na magnetno mrežo tako dolgo, da se prebiješ skozi strašljiv gozd! Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 6. leta dalje.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko na igralno ploščo tvoje nove namizne igre pravilno postaviš 9 kosov puzzle in poiščeš pravo pot? Magic Forest je vrhunska namizna igra za vse starosti  od 6+ dalje. Z velikimi in trdnimi kosi sestavljanke je enostavno in zabavno rokovati zato bo igralcu še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh podobnih si iger? Vzemi si svoj Magic Forest.

Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 6. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301515302
EAN: 5414301515302

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Magic Forest je vrhunska namizna igra odlična za vse starosti d 6+ dalje.

Kar 48 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev Magic Forest-a. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega oklevanja. Zabavne miselne igre Smart Games so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Iz 16,2 x 15,8 x 1,5 cm velike škatle skoči vate kar 48 zabavnih miselnih izzivov.
  • Na magnetno mrežo postavljaš 9 kvadratnih kosov puzzle in se igraš kako priti skozi čarobni gozd.
  • Da bo na poti zabavnejše dobiš sedaj priljubljeno igro tudi v kompaktni verziji.
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo.
  • Za vse starosti od 6 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Magic Forest

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.