Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Bunny Boo

Smart Games
37.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

37,99 €
Quick overview:

Smart Games Bunny Boo je fantastična miselna igra že za najmlajše mislece od 2+!


Potegni zajčka iz škatle in se na strašno zabaven način nauči pomembnih konceptov. Kaj je zgoraj, kaj je spodaj, kaj je znotraj, kaj je zunaj in kaj je vidno in kaj je skrito. Ali zajček kuka skozi okroglo luknjo ali skozi luknjo v obliki zvezde? Ali stoji na vrhu rumenega, rdečega ali modrega kocke? Vuaoo, to pa je nekaj pametnega za igro in vsakega malčka od 2. leta dalje! Miselna igra ponuja kar zabavnih 60 izzivov in aktivnostne kartice za reševanje izzivov!


Nekateri izzivi Smart games igre Bunny Boo so si videti zelo podobni, vendar se rešitve zelo razlikujejo!


Vsak izziv zelo zabavne namizne miselne igre za najmlajše ponuja drugačno rešitev. Ker ima zajček dolga ušesa, ki segajo vsakič različno daleč iz raznobarvnih kock, bo igra sestavljanja in grajenja različnih postavitev zelo zabavna. Bunny Boo je edinstveno oblikovana miselna namizna igra, ki te navihano izziva, da premeščaš kocke. To počneš tako dolgo dokler se pogled od spredaj ne ujema s podobo na aktivnostni kartici. 


SmartGames Bunny Boo poskrbi za veliko zabave in odličen kognitivni razvoj od 2+


Zabavno grajenje lesenih kock miselne igre bo zelo pospešilo vrtenje koleščkov v malčkovih radovednih možgančkih. Male sive celice bodo kar oživele, ko se bo otrok lotil zabavnega izziva sestavljanja kock in zajčka s pomočjo aktivnostinh kartic. Odlična miselna igra in reševanje zabavnih izzivov je odlična telovadba za malčkove možgane. Otrok rešuje vsakega od 60 izzivov tako, da vse kocke in zajčka sestavi tako, da sprednja podoba ustreza podobi na kartici z izzivom! Ali pa se samo zabavaj kot med igranjem s klasičnimi lesenimi kockami in ljubko figurico zajčka dolgouščka.


Smart je izdelal še eno pametno miselno igro za veliko zabave in za še več razvoja od 2. do 5. leta.


Začni nov igriv izziv namizne miselne igre kot bi mignil, takoj in brez odvečnih napotkov! Bunny Boo ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z veliko izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, brez zapletenega usmerjanja. Samo odpri škatlo z zabavno miselno namizno igro in številni izzivi so nared! Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke. To je je vrhunska namizna igra za otroke od 2 do 5 let. Z imenitno oblikovanimi kosi pametne igre je enostavno in zabavno rokovati. Zato bo vsakemu malemu igralcu in reševalcu izzivalnih ugank še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh drugih podobnih si iger? Vzemi si svoj novi Bunny Boo.

Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 2. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301518747
EAN: 5414301518747

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Froggit je vrhunska namizna miselna igra odlična za vse starosti od 4 + dalje.

Sestavi si svojo izzivalno zabavo in razmišljaj v zabavnih izzivih. Odlična miselna in družabna igra za vse starosti od 6+ dalje.  Sposobnost delovanja možgančkov se skriva v iskanju rešitev v tej miselni igri. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre SmartGames so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • 60 zabavnih izzivov za male mislece od 2. do 5. leta starosti kar skoči vate iz škatle.
  • Bunny Peek-A-Boo je fantastično zabavna in koristna miselna igra! Poskrbi kot bi mignil za razvoj koncentracije, logike, iskanje pametnih rešitev, vidno-prostorske zaznave in jezikovno-govornih veščin.
  • Dimenzije lesene igrače 24 x 10,4 x 25,5 cm.
  • V gri je lesen zajček, lesene kocke, aktvnostne kartice z izzivi in knjižica z navodili in rešitvami.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Bunny Boo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.