Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES IQ FIT

Smart Games
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Sledi navodilom Smart Games izziva IQ Fit in ohrani možgančke v formi!


Miselna igra od tebe zahteva, da vse kose 3D sestavljanke namestiš na igralno ploščo tako, da ti tvorijo plosko 2D-sliko. Na eni izpostavljeni strani vsakega kosa puzzle imaš eno kroglico, na drugi strani pa 2 kroglici. Torej odvisno od tega kako obrneš vsak kos puzzle in v kakšno lego jih postaviš, dobiš več ali manj kroglic na določeni strani. Ko boš pravilno rešil uganko se bodo vsi kosi puzzle prilegali na igralno ploščo brez nepokritih lukenj.


120 izzivov Smartgames IQ Fit za igralce od 6. leta dalje je dobil že veliko pohval.


IQ Fit dobiva odlične ocene uporabnikov. Veliko pohval je bilo deležnih zaradi različnih stopenj težavnosti reševanje uganke in kompaktne velikosti. Edina slaba stran, ki jo ima? Lahko povzroči prepire o tem, kdo ga bo naslednjič uporabil. IQ Fit ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z nešteto izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Igraj in prikliči rešittve. IQ Fit ponuja povsem novo smer igranja miselnih iger. Ali lahko vse puzzle s kroglicami postaviš in usmeriš na igralni plošči kot te izziva igra? Ampak pozor! Ko vstaviš vsak kos puzzle ti vmes ne sme ostati prazna luknja v igralni plošči. IQ Fit je zaradi kompaktne velikosti tudi enkratna potovalna igra s 120 izzivi. Od enostavnih do strokovnih. Pa dajmo igrati, doma ali na poti. Začni nov miselni izziv v trenutku, takoj usmerjaj puščice in sestavljaj prave smeri. Samo odpri škatlo in izziv je nared! Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 6. leta dalje. 120 izzivov čaka nate.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko na igralni plošči tvoje nove namizne igre, ki si jo pravkar postavil na mizo pravilno rešiš 120 ugank? IQ Arrows je vrhunska namizna igra za vse starosti  od 7+ dalje. Z atraktivnimi barvnimi puščicami je enostavno in zabavno rokovati zato bo igralcu še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh podobnih si iger? Vzemi si svoj IQ Arrows.

Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 7. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301515975
EAN: 5414301515975

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

SmartGames IQ Fit je vrhunska miselna, namizna in potovalna igra odlične za vse starosti od 6 let dalje.

Kar 120 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev IQ Fit. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in s pravim usmerjanjem puzzle. Zabavne miselne igre Smart Games so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Iz škatle s prozornim pokrovom skoči vate kar 120 miselnih izzivov od easy igre do expert-a .
  • Na črno igralno ploščo škatle s prozornim pokrovom postavljaš 10 dvo-stranskih kosov 3D puzzle in se igraš igre postavljanja 2D slike .
  • Da bo uvod zabavnejši in lažji dobiš v škatli priloženo tudi knjižico z navodili za igro.
  • Kompaktna igralna plošča s pokrovom, 10 dvostranskih kosov sestavljanke, knjižica z izzivi in rešitvami
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo.
  • Za vse starosti od 6 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES IQ FIT

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.