Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Shooting Stars

Smart Games
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Začni svoj novi Smart Games izziv Shooting Stars kot bi mignil!


Zdaj me vidiš ... zdaj me ne vidiš! Takšni so zvezdni utrinki in ravno takšna je igra s 5 padajčimi zvezdnimi utrinki. Polna čarovnije! Ali lahko zložiš kocke, tako da ponovno ustvariš sliko prikazano v izzivu? Vendar pazi na padajoče zvezdne utrinke! Njihove barve se spremenijo, ko obrneš kocke. Shooting Stars ti ponudi edinstvene in čarobne uganke z 80 izzivi za starost od 6. leta dalje. Od preprostih do strokovnih. Kdo bi si lahko želel še več?


SmartGames Shooting Stars ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z 80 izzivi in rešitvami za njih.


Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, brez smerjanja. izberi izziv in zložit kocke eno na drugo, da sestaviš konstrukcijo, ki ustreza izzivu. Položaj in tudi barve zvezdic na sprednji strani naj bodo enake izzivu (junior nivo). Obstaja samo 1 rešitev, ki jo najdeš na koncu knjižice. Vzemi igro roke in takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 6. leta dalje.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko sestaviš 4 dvostranske kocke tvoje nove namizne igre z zvezdnimi utrinki tako, da poustvariš prizore iz knjižice z 80 izzivi in rešitvami? Shooting Stars je vrhunska namizna miselna  igra za vse starosti  od 6+ dalje. Z velikimi in trdnimi kosi sestavljanke je enostavno in zabavno rokovati zato bo igralcu še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh podobnih si iger? Vzemi si svoj Shooting Stars.

80 izzivov za zabavno igranje in razvoj malih sivih celic od 6. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301523178
EAN: 5414301523178

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Shooting Stars je vrhunska namizna miselna igra odlične za vse starosti od 6+ dalje.

Kar 80 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev SHOTTING STARS-a. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre Smart Games so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Iz škatlice z zvezdnimi utrinki kar skoči vate 80 miselnih izzivov.
  • V igri so 4 dvostranske kocke z barvnimi zvezdicami za 80 izzivov.
  • Da bo uvod zabavnejši in lažji dobiš v škatli priloženo tudi knjižico z navodili za igro.
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo.
  • Za vse starosti od 6. leta dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Shooting Stars

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.