Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Squirrels Go Nuts!

Smart Games
19.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

V Smart Games Squirrels Go Nuts pomagaj vevericam, da se pripravijo na zimo in ne znorijo!


Joj, prihaja zima in veveričke norijo! Pomagaj vevericam, da se pripravijo na zimo! Ali lahko prestavljaš veverice naokoli po igralni plošči in jim pomagaš skriti njihove želodčke na varno pod zemljo? SmartGames Squirrels Go Nuts je miselna igra s 60 norimi izzivi in atraktivnimi liki drsečih puzzle s katerimi lahko preizkusšaš svoje miselne sposobnosti. Če si star 6 ali več let jo kar zaigraj!


SmartGames miselna igra z ljubkimi veveričkami in 60 izzivi za prijazne igralce, ki jim želijo pomagati.


Ali lahko pomagaš v tej SmartGames igri vsem kokoškam, da se namestijo na svoja jajčka? Chicken Shuffle JR je edinstveno oblikovana miselna igra, ki te navihano izziva, da premeščaš valeče kokoške, dokler ne sedijo na vseh jajcih. To je Junior verzija, ki ima 48 lažjih izzivov za najmlajše farmerje od 4. leta dalje. Zabavne 3D figurice kokošk in piščančkov so še posebej atraktivne. Zato takoj pritegnejo k možgančkanju najmlajše ljubitelje reševanja zabavnih miselnih izzivov. Pa gremo v kurnik pomagat kokoškam!


SmartGames miselne igre za iznajdljive otroke od 6 + dalje!


Zabavno premikanje drsnih puzzle veveric in reševanje 60 izzivov. Zabaven Smartgames izziv z ljubkim motivom za otroka od 6. leta dalje je, da v tej edinstveni igri logike, otrok poskrbi za veveričke in njihova želode. V miselni igri Squirrels Go Nuts dobiš odlično oblikovane drsne 3D figurice 4 veveričk in 5 želodov. Otrok rešuje vsakega od 60 izzivov tako, da pomaga vevericam in skrije njihove želode pod zemljo..


Začni nov igriv SmartGames Chicken Shuffle izziv kot bi mignil, takoj in brez odvečnih napotkov!


Veverice norijo in ti instantno ponudijo zabavno obliko miselne igre s 60 izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, brez zapletenega usmerjanja. Samo odpri škatlo z zabavno miselno namizno igro in številni izzivi so nared! Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 6. leta dalje.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko na igralno ploščo tvoje nove namizne miselne igre, ki si jo pravkar dobil pravilno postaviš drsne like veveric in skriješ njihove želode? To je je vrhunska namizna igra za vse starosti  od 6+ dalje. Z imenitno oblikovanimi kosi pametne igre je enostavno in zabavno rokovati. Zato bo vsakemu malemu igralcu in reševalcu izzivalnih ugank še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh drugih podobnih si iger? Vzemi si svoj novi SmartGames Squirrels Go Nuts!

Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 6. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301521136
EAN: 5414301521136

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

SmartGames Squirrels Go Nuts je vrhunska namizna miselna igra odlična za vse starosti od 6 + dalje.

Sestavi si svojo izzivalno zabavo in razmišljaj Kar 60 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev v tej miselni igri. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre SmartGames so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Iz škatle SmartGames Squirrels Go Nuts skoči vate kar 60 miselnih izzivov.
  • Vsebina 4 kosi drsnih puzzle veverice in 5 želodov.
  • Da bo uvod zabavnejši in lažji dobiš v škatli priloženo tudi knjižico z izzivi in rešitvami.
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo, fleksibilno razmišljanje.
  • Za vse starosti od 6 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Squirrels Go Nuts!

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.