Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Cube Puzzler GO

Smart Games
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Odlična Smart Games igra za pametne otroke od 8. leta Cube Puzzler Go!


Ali lahko sestavitš kocko iz 7 pisanih 3D kosov sestavljanke? Uporabi domišljijo, svoj prostorski vpogled in se kreativno igraj, ko sestavljaš kocke, da rešiš vsak izziv! Etui miselne igre podvoji zabavo saj je to obenem služi kot privlačen pladenj za igranje igre Cube Puzzler GO. Odpri in kar začni ...


SmartGames Cube Puzzler GO je miselna igra za 8+ z 80 izzivi za kreativne igralce.


Svoj prostorski vpogled, logiko in spretnosti dedukcije uporabiš, ko ustvarjalno sestavljaš kocke za reševanje vsakega izziva! Odpri prozorno kocko, da jo iz škatlice za shranjevanje spremeniš v igralno ploščo. Igra vključuje knjižico izzivov z 80 resničnimi 3D-izzivi in rešitvami za njih. SmartGames Cube Puzzler GO je miselna igra s kreativnimi izzivi in atraktivnimi 7 liki barvitih puzzle s katerimi lahko preizkušaš svoje miselne sposobnosti. Če si star 8 ali več let jo nujno zaigraj!


Smart Games igre za iznajdljive otroke od 8 + dalje!


Preden začneš; odpreš prozorno škatlo in jo postavitš odprto na mizo, da ustvariš igralno ploščo v obliki črke V, ki je nagnjena pod kotom 45°. Izberi izziv in položi 7 kosov sestavljanke na prozoren pladenj, da ustvariš kocko. V vsakem izzivu je treba uporabiti vseh 7 kosov. Pravilno rešitev najdeš, ko ustvariš polno kocko z vsemi kvadrati enake barve, kot je prikazano v izzivu. Obstaja samo 1 rešitev, ki jo najdeš na koncu knjižice z izzivi.


Zabavno igranje za razvoj malih in malo večjih sivih celic od 8. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301521112
EAN: 5414301521112

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

SmartGames Cube Puzzler GO je vrhunska namizna miselna igra odlična za vse starosti od 8 + dalje.

Sestavi si svojo izzivalno zabavo in razmišljaj. Kar 80 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev v tej miselni igri. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre SmartGames so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Iz škatle SmartGames CUBE PUZZLER GO za starost 8+ skoči vate kar 80 miselnih izzivov.
  • Prozorna kocka, ki se obenem ponaša tudi kot ohišje za shranjevanje in igralna plošča. 7 pisanih kosov sestavljanke z 80 izzivi.
  • Da bo uvod zabavnejši in lažji dobiš v škatli priloženo tudi knjižico z izzivi in rešitvami.
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo, fleksibilno razmišljanje.
  • Za vse starosti od 8 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Cube Puzzler GO

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.