Več pogledov

Babyono

BABYONO Termometer za vodo - siva

Babyono
2.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

2,90 €
Quick overview:

Kakovosten termometer za vodo je nujen pripomoček pri vsaki kopeli novorojenčka.


Babyono termometer za vodo je zelo praktičen ipomoček, ki vam bo v veliko pomoč pri pripravi kopeli za dojenčka. Lepo oblikovan in kakovosten kopalni termometer za otroke bo poskrbel, da bo kopel za vašega otroka imela vedno ravno pravo temperaturo

Babyono termometri za vodo imajo v merilni cevi parafin namesto živega srebra in so popolnoma varni za uporabo. Nasmejan obraz na veliki in dobro berljivi lestvici kopalnega termometra označuje za kopel optimalnih 37° C.

Z Babyono termometrom za vodo je priprava in vzdrževanje optimalne temperature kopeli povsem preprosta. Funkcionalo oblikovan kopalniški termometer za otroke zahvaljujoč svoji lahki konstrukciji plava na vodi. Tako z lahkoto odčitavamo in vzdržujemo potrebno temperaturo vode v kopeli, ki bo dojenčku s plavajočim termometrom še bolj zanimiva.

Šifra izdelka: 777/01
EAN: 5901435408872

Podrobnosti

VAREN IN PRAKTIČEN termometer za vodo Babyono je lepo oblikovan in otroku prijazen. Podrobnosti: - Velika in pregledna lestvica termometra z označeno optimalno temperaturo kopeli za otroka - Popolnoma varen termometer ne vsebuje živega srebra - Lahka konstrukcija termometra - lebdi na vodi - Funkcionalno oblikovan termometer ima tudi uho na katerega se lahko obesi.

Dodatne informacije

Proizvajalec Babyono

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BABYONO Termometer za vodo - siva

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.