Več pogledov

Gowi Toys

GOWI Vodne igrače - Otroška vodna črpalka

Gowi Toys
8.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,99 €
Quick overview:

Še ve kdo kaj je Štepih - Vodne igrače Gowi vedo!


Imenitna vodna igrača Gowi Otroška vodna črpalka je po domače Štepih. Naprava za črpanje vode iz vodnjaka ali odlična igrača za v banjo, na bazen, morje ali v peskovnik.

Zabavno črpanje vode je igra, ki navduši otroka in ga nauči nekaj fizikalnih osnov o tlaku in črpanju. Vodno črpalko preprosto napolniš z vodo, premikaj ročaj črpalke in glej kako deluje črpanje. Opazuj tok vode, ki teče skozi ustje in ga usmerjaj kamor želiš.

Z igračo za v vodo Gowi črpalko načrpaj vodo kamor želiš. Prozorna otroška vodna igrača Črpalka daje otroku nazoren prikaz kako ta deluje in kako voda potuje.

Zabavna in poučna igrača Gowi Otroška vodna črpalka je izdelana striktno po vseh varnostnih standardih. Kakovostna in varna igrača daje odlično vzpodbudo za zgodnji otroški razvoj. 

Kdo bo šel danes po vodo?

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: GW55825
EAN: 9002289558259

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Avstrijski Gowi že 195 let izdeluje kakovostne igrače za otroke. Moderno oblikovane in dolgo trajajoče igrače za doma, v vodo, na morje, peskovnik ali igrišče - igrače Gowi bodo zadovoljile vsakogar! Z vedno priljubljenimi vodnimi igračami in igračami za peskovnik se otroci že od nekda zelo radi igrajo in tako bo tudi ostalo. Pri izbiri igrač za peskovnik in vodo bodite vedno pozorni na kakovost in proizvajalca. Gowi je vedno odlična izbira, ki nikoli ne razočara. Gowi igrače - klasičen stil in kakovost!

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Naredi čas za kopel, igro v vodi in peskovniku zabavno s preprosto Otroško vodno črpalko. Igrače za v vodo Gowi so popolnoma varne, kakovostne in igra z njimi je odličen način za spodbujanje radovednosti in kreativnosti otrok. Otroška vodna črpalka je atraktivno oblikovana in pritegne pozornost otroka, ki se bo z veseljem lotil črpanja in nalivanja vode in drugih tekočin.

Dimenzije igrače 14 x 6 x 30 cm, teža 0,1 kg, starost 3+. Material Type Non-phthalate PVC.

Dodatne informacije

Proizvajalec Gowi Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOWI Vodne igrače - Otroška vodna črpalka

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.