Več pogledov

Beleduc

BELEDUC Ročna in naprstna lutka Kenguru mama & baby

Beleduc
23.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

23,95 €
Quick overview:

Jaz sem Dudu kenguru hop, hop, hop skačem naokrog! Ročna + naprstna lutka Kenguru.


Ročne in naprstne lutke so magične plišaste igrače, ki jih nobene druge igrače ne morejo nadomestiti! Otroku dajejo popolno svobodo igre, brez vseh omejitev in otrok jim zaupa ter verjame vanjo.

Ročna ali naprstna lutka otroka hitro pritegne k igri, opazovanju in poslušanju. Z lutkovnimi junaki se otrok poistoveti, z njimi sočustvuje in podoživlja svoje občutke. S pomočjo igre se vživi v pravljičen lutkovni svet, kjer se nauči spoznavati in reševati različne konfliktne situacije na prijeten in zabaven način.

Zabavna igra z ročnimi in naprstnimi lutkami omogoča sproščeno komunikacijo in tudi bolj plašen otrok se bo z njihovo pomočjo hitreje opogumil za igro. Lutke imajo v življenju otroka pomembno razvojno vlogo. Razvijajo domišljijo in kreativnost, vplivajo na čustveni razvoj in krepijo samozavest otroka. Igra z njimi izboljša govorne in bralne sposobnosti otroka. Ročne lutke za otroke so odlične za razvoj fine motorike in veščin uporabe rok!

Ročne in naprstne lutke zbližajo svetove otrok in odraslih.  S pomočjo lutk si preprosto povemo kar želimo in otroci z ročnimi ali naprstnimi lutkami lažje urejajo svoj pogled na svet. Lutkovna igra je za otroka bolj prepričljiva in razumljiva kot resničen svet, zato se otrok se zlahka poistoveti z lutkovnim junakom. Z njegovo pomočjo veselo komunicira z vrstniki ali odraslimi, sproščeno pove kaj misli in razvija socialne veščine

Lutkovni kotiček je pravljičen prostor, ki ga imajo otroci tako radi, da ga mora imeti vsak doma!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: 40450
EAN: 4014888404504

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

BELEDUC ročne in naprstne lutke iz blaga nudijo otroku izjemno igralno izkušnjo, ki mu omogoča, da se aktivno vključi v ustvarjanje vedno novih zgodb. Zgodbe so najpomembnejše za razvoj domišljije otroka in domišljija je pomembnejša od znanja! Igra z lutkami predstavlja simbolno igro, ki je pomembna za pripravo na 'resnično' življenje. lahko dosežemo različne cilje. Ročna ali naprstna lutka otroku pričara čarobne trenutke, ga motivira in poveča njegov interes za aktivnosti.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

BELEDUC ročne in naprstne lutke za otroke so najvišje kakovosti in primerne tudi za igro v vrtcu. Prijetno mehke lutke se obnesejo tudi kot ljubkovalne in tolažilne igrače. Natančno izdelane lutke s čudovitimi podrobnostmi so zelo vzdržljive in bodo še dolgo po nakupu osrečevale in zabavale otroke. Primerne so tako za roke odraslih kot za otroške roke. Za igro z ročnimi lutkami Beleduc uporabljamo vseh pet prstov, kar je še posebej dobro za razvoj fine motorike in veščin uporabe rok! Naprstne lutke Beleduc pa so ravno prave velikosti, da omogočajo enostavno natikanje in dober oprijem, zato bo naprstna lutka med igro ostala na prstih in roki otroka.

Ročna + naprstna lutka Mama Kenguru & Baby.

Dodatne informacije

Proizvajalec Beleduc

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BELEDUC Ročna in naprstna lutka Kenguru mama & baby

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.